Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A magyarok többsége imád becsekkolni, de azon biztosan sokan meglepődnének, ha a mobiljukat nyomkodva egy helyen találnák magukat a Búsuló juhásszal. Pedig most épp ez történik a Geometry Group kreatív koncepciójában, amely a június 7-én induló Műtárgyak Éjszakájára készült. A plakát és online kampányban jól ismert festmények szereplői és szobrok köszönnek vissza hétköznapi szituációkban, illetve jelentkeznek be a Facebookon, hogy közelebb hozzák a műtárgyak világát a fiatalokhoz.

mutargyak_poszt5

A Facebook check-in funkcióját használja a Lilaruhás nő, Izsó Miklós Búsuló juhásza és Munkácsy Ásító inasa, de közösségi média posztokban kel életre Szinyei híres Majálisa és Csontváry cédrusa is a Geometry csoport legújabb kampányában. A műtárgy.com számára készült koncepció célja, hogy az idősebbek által jól ismert, híres műtárgyakat és az azokat bemutató Műtárgyak Éjszakáját a fiatalabb célcsoport számára is vonzóbbá tegye.

Mutargyakejszakaja_Lilaruhas_no

A Műtárgyak Éjszakáját június 7-9. között rendezik Budapest 35 helyszínén. Az egy jeggyel látogatható háromnapos esemény több mint 84 programján az érdeklődők nemcsak a műtárgyakat ismerhetik meg közelebbről, hanem benézhetnek a múzeumok, műtermek, galériák és aukciósházak színfalai mögé.

Megbízó/ mutargy.com

Projektigazgató: Kollmann Szilvia

Projektmenedzser: Szabó Andrea

Alkotók/ Geometry Group

Kreatívigazgató: Tóth Andrea

Art Director: Bánkövy Kata

Copywriter: Mattyasovszky Ádám

Account Director: Zsiray Adrienn

Account Executive: Lengyel Anita

New Media Business Director: Andics Gergely

Nyomdai előkészítés: Ferencz Attila
(BrandTrend)