Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Ronaldo, a brazil válogatott korábbi csatára és a Snickers idén közös erővel szólítják meg a futball rajongóit. A Fenoménként is ismert focilegenda a közelmúltban óriási feltűnést keltett, amikor egy barátságos mérkőzés lelátóján a szülőhazája legnagyobb riválisának, Argentínának a mezét viselte. Később fény derült a „baki” okára: Ronaldo szerint, ha éhes, mindig összezavarodik, így utalva a Snickers ismert „Ki vagy, ha éhes vagy?” szlogenjére. A 2018. április 23-tól futó kampány keretein belül minden Ronaldo rajongó és futballfanatikus tesztelheti a tudását, és számos értékes nyeremény mellett akár a legendás focistával is találkozhat.

A 2018. április 23-tól 2018. június 17-ig tartó versenyen bárki részt vehet, aki megvásárol egy limitált kiadású Snickers szeletet, amelyen a jól ismert logót olyan, a futballhoz kapcsolódó kifejezésekre cserélték, mint a les és az öngól. A játékosok a www.snickers.hu weboldalon létrehozott profilra tölthetik fel a csomagolásban található kódot, majd tesztelhetik a focival és Ronaldóval kapcsolatos tudásukat. Akik kilenc kérdésből legalább hatra helyesen válaszolnak, esélyt kapnak, hogy egy motivációs levélben győzzék meg a zsűrit, miért ők utazzanak Brazíliába, hogy találkozhassanak a legendás futballistával. A találkozóra a nyertest két barátja is elkísérheti, a helyesen válaszolók között pedig további értékes nyeremények találnak gazdára hétről hétre.

ronaldo

„Az új globális kampány ismét kiemeli a népszerű csokiszelet ikonikus „Ki vagy, ha éhes vagy?” szlogenjét, és hangsúlyozza a futballrajongókkal való együttműködést. A kampány fő eleme egy kvíz, a győztes pedig lehetőséget kap, hogy személyesen találkozhasson Ronaldóval Brazíliában” – összegezte Erika Havrillová, a Snickers közép-európai brand managere. A világ minden tájáról érkező győztesek két barátjuk kíséretében ősszel Rio de Janeiroba utaznak, ahol all inclusive ellátás mellett a híres Maracanã futballstadionban találkozhatnak a Fenoménnal.

A Ronaldóval közös „Ha éhes vagy, össze vagy zavarodva” kampányt a vetélkedő mellett POS promócióval, PR megjelenésekkel, online kommunikációval, valamint kiemelt médiapartnerekkel való együttműködéssel támogatják. A verseny 2018. április 23-tól 2018. június 17-ig tart, a részletes felhasználási feltételekről pedig a www.snickers.hu oldalról tájékozódhatnak az érdeklődők.
(BrandTrend)