Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A pjongcsangi téli olimpia és montreali rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság után hazatértek a téli olimpia magyar versenyzői. Az adidas ebből az alkalomból rendhagyó ünnepléssel köszöntötte az olimpikonokat.

adidas2

A márka az ajándékcsomagok mellett egy különleges produkcióval is meglepte olimpikonokat a rendezvényen: az eseményen fellépő MC DC egy rögtönzött személyre szabott előadásba szőtte bele a sportolók eredményeit és jellemvonásait.

adidas3

Liu Shaolin Sándornak a következő sorokat rappelte a freestyle zenész:

„Xie xie, azaz köszönöm!

Köszönöm, hogy megoszthatom örömöm!

Néztük a tévét és nem hittük el,

ahogy a kori-kvartett a dobogóra menetelt.

Mindenkit bealáztatok,

az ellenfél csak nézte a hátatok.

Szépen felépítettétek,

az összes nemzetet kikészítettétek.

Ezeknek olyan volt, mint egy halott péntek,

utána szépen mind-mind hazatértek.

Bár én is tudnék így korizni,

mert veletek haver, mindig öröm pacsizni.

Büszkék vagyunk rátok

Hajrá-hajrá magyar srácok”

Az adidas évek óta elkötelezett támogatója a hazai sportéletnek és a magyar olimpiai csapatnak. A márka és a Magyar Olimpiai Bizottság együttműködéséről Oláh Ildikó, az adidas sport marketing managere elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon – Európában egyedülálló módon – immár ötven éve megszakítás nélkül együtt dolgozhatunk a lokális olimpiai bizottsággal. Az adidas 1968 óta részese lehet az olimpiai a sikereknek, hiszen ebben az évben gyártott a márka első alkalommal textíliát magyar olimpiai csapat számára. Azért vagyunk ma itt, hogy köszöntetet mondjunk a magyar sportolóknak töretlen kitartásukért, megfeszített munkájukért és kiemelkedő teljesítményükért”.

A helyszínen személyesen vette át ajándékcsomagját Burján Csaba, Heidum Bernadett, Jászapáti Petra, Kékesi Márton, Keszler Andrea, Knoch Viktor, Kónya Ádám, Kónya Zsófia, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor, Nagy Konrád és Tóth Ivett.
(BrandTrend)