Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. legkedveltebb kávémárkája, az 50 éve a piacon lévő OMNIA jubileumi évfordulóját a fogyasztóival együtt szerette volna megünnepelni. Ezért nagyszabású, országos promóciót hirdetett, amelyben a teljes termékportfóliója részt vesz.

A márciusban kezdődő és májusig tartó aktivitás során minden hónapban számos nyeremény talál gazdára, a fődíj pedig egy SEAT Arona személygépkocsi. Akár már egyetlen csomag OMNIA megvásárlásával be lehet csatlakozni a játékba, amennyiben a vevő feltölti a www.ominiaszulinap.hu promóciós weboldalra a beszerzést igazoló számla AP kódját vagy sorszámát.

Az első hónap eredményei nagy népszerűségről tesznek tanúbizonyságot, hiszen eddig több mint tízezren jelentkeztek a játékosok körébe.

A promóció koncepciójának, mechanizmusának kidolgozásában, valamint a teljes körű lebonyolításban a márka partnere a HTX Advertising & Event, amely több körös tenderen nyerte el a munkát. A kommunikáció során tv-s tag, eladáshelyi reklámeszközök és online kampány is támogatja a játék megismertetését.
(BrandTrend)