Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

 Az OTP Lakástakarék többcsatornás kreatív kampányának célja az volt, hogy a lakástulajdonosok nyissanak lakástakarékpénztári megtakarítást és kis lépésekben gyűjtsenek forrást lakásuk felújítására. A kampány fókuszában egy átlagos, de rossz állapotú panellakás teljes körű átalakításának lépéseit mutatták be, elemenként tájékoztatva az érdeklődőket a lehetséges finanszírozási lehetőségekről. A kampány arcának és szakmai tanácsadójának Csorba Anita tértervezőt, influencert választották, aki évek óta vloggerként van jelen a hazai médiapiacon.

A kampány tavaly szeptember elején indult, és a napokban nyerte el végleges formáját a teljesen újjászületett lakás. Csorba Anita 22 részben mutatta be a kezdetek kezdetétől a munkafolyamatokat, adott praktikus tanácsokat és tippeket a lakástulajdonosoknak. A kampány közel fél éves időtartama alatt az epizódok rendszeresen 50 és 100 ezer közötti számú nézőt vonzottak. A social és saját csatornákon túl a projekt külön honlapot is kapott.

 „A Felújítalak projekt a napokban ért véget és nagyon büszkék vagyunk az elért eredményekre. A számok tükrében elmondható, hogy a videó filmek nagyon népszerűek voltak az olvasók, nézők körében, bízom benne, hogy sokak fantáziáját meg tudtuk mozgatni ötleteinkkel” – mondja Köntös Péter, az OTP Lakástakarék vezérigazgató-helyettese. „Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az emberek a lakástakarékpénztári megtakarításukat elsősorban felújításra használják fel. Ebben igyekeztünk praktikus és megfizethető megoldások bemutatásával segíteni a paneltulajdonosokat.”
(BrandTrend)