Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Folytatódik a „Bonduelle Színek: Színesítsd a tányérod!” elnevezésű kampány, amelyet a márka azzal a céllal indított, hogy sokszínűségét, termék-portfóliója széles választékát alapul véve, vadonatúj és könnyen elkészíthető, kreatív recept-videókkal inspiráljon az egészséges táplálkozásra. A Bonduelle a 2018-as évet aranybarna színnel indítja, fókuszban az egyik legnépszerűbb zöldség: a csicseriborsó.

Bonduelle_Aranybarna2018

„Aranybarna” fantázianevű recept-videónkkal a csicseriborsó egy lehetséges, kreatív párosítására inspirálunk, a végeredmény pedig már a látványában is ellenállhatatlan fogás, ebédre-vacsorára is nyerő íz-kombináció. Fogyasztóink kevés alapanyag felhasználásával, rövid idő alatt alkothatnak, átélhetik a főzés élményét” – fogalmazott Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

A márka színes kampányának első két videójában a sárga és a zöld színek játszották a főszerepet. 2018-ban az aranybarna mellett a lila, illetve a narancssárga színekre épülő recept-videók következnek. A kampányt a YouTube, Facebook, Instagram és Bonduelle Színek microsite megjelenések mellett 2018. január 30. és 2018. február 19. között a piros és a kék metró vonalán, összesen négy állomáson – Nyugati tér, Corvin negyed, Deák tér, Blaha Lujza tér – balusztrád láthatóság, valamint sajtó kampány is erősíti. Február és március hónapokban a Meglepetés Konyha és Rejtvény, Meglepetés Mentes Konyha, Nők Lapja Konyha, illetve Nők Lapja magazinokban lesznek színes Bonduelle recept-megjelenések.

A kampánystratégiát, a kreatív koncepciót és az online hirdetést a Labowsky kreatív műhely jegyzi, az online felületeket az UP Advertising kezeli, a PR feladatokat a Stern Communications látja el.
(BrandTrend)