Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A karácsony egyik klasszikus süteménye a bejgli. Ezt sokan készítik el ilyenkor maguk, de a konyhában kevésbé rutinosan mozgók általában nem is mernek nekilátni, mert félnek, hogy nagyon bonyolult. Pedig a család minden esetben nagyra értékeli a nagyiféle házi bejglit! A Vénusz ezért megkereste Erzsi nénit, aki igen jártas a bejgli sütésben: tavaly összesen 48 darabot készített, amit mind elkapkodott a szigethalmi szomszédság! A nagy sikerre való tekintettel ezért Erzsike most egy képes chat-recept segítségével lépésről lépésre végig vezet minket a folyamaton és megosztja velünk fortélyait.

Erzsi néni elég rutinos a sütésben, tavaly karácsonykor például 48 rúd bejglit sütött, és a receptjét számtalan ismerőssel is megosztotta már.

Venusz_Erzsineni

Annak érdekében, hogy minél több család asztalára kerülhessen idén karácsonykor a házi készítésű klasszikus, a 77 éves Erzsike egy videó segítségével mutatja be a bejglisütés legfőbb fortélyait, amelyben a garantált sikert hozó receptet is megosztja a nézőkkel.

„Bízunk abban, hogy Erzsi néni segítségével minél több fiatalnak is meg tudjuk hozni a kedvét a bejgli sütéshez. Éppen ezért egy kis csavart igyekeztünk vinni az ünnepi készülődésbe és először próbáljuk meg egy nagyi segítségével, chatboton keresztül a bejglisütés menetét átadni a fiataloknak és a kevésbé tapasztalt sütőknek. A chatbottal kiegészített videóban Erzsi néni beszél hozzánk, és lépésről lépésre minden fontos tudnivalót megoszt velünk, miközben végig tippeket ad a saját, kedves stílusában. Így tulajdonképpen Erzsi nénivel közösen készíthetjük el az ünnepi süteményt. A recept során pedig minden fázist GIF formátumban mutatunk be, hogy az minél jobban illeszkedjen a Facebook Messenger világához is” – mondta Rajz Andrea, a Vénusz brand marketing managere.

Venusz_Erzsineni_bejglije

Annak érdekében, hogy a recept minél több emberhez eljusson, a Vénusz a karácsony előtti három napra teljesen átadja Facebook oldalát Erzsi néni receptjének és a bejglisütés valódi élményének.

A recept a Vénusz Facebook oldalán az Üzenetküldés funkcióval érhető le december 21 és 24. között.
(BrandTrend)