Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Igazán nőies oldaláról mutatkozott be Hosszú Katinka a Huawei legújabb kampányában. Márkanagykövet társa, Nánási Pál vadító fotókat készített róla, amelyeken magassarkúban és csinos szettekben állt a kamera elé, méghozzá valódi modellként.

oznor

„Sokféle modell állt már előttem, de valakiből kiérződik, hogy tökéletes biztonsággal áll a kamera előtt, elfogadta saját magát. Katinka is ilyen – mondta Nánási. A népszerű fotóművész kütyümániásnak tartja magát, így az sem hozta zavarba, hogy a képeket az okostelefonnal készítette. „A legjobb fényképezőgépem az, ami mindig nálam van. Izgalmas végigkísérni, hogy a mobilkészülékek egyre jobban megközelítik a profi kamerák képességeit – emelte ki a fotóművész.

oznor

Az úszónőnek nem először okozott szokatlan helyzeteket a víz mostanában. Életében először érzett félelmet, amikor a főszereplésével készült reklámfilmben extrém körülmények között egy lepelszerű ruhában kellett helyt állnia 3-4 méterrel a víz felszíne alatt. „Az arcomban fények, hallom fentről a rendezőt, de közben válaszolni nem tudok, csak jelezni a mellettem lévő búvárnak, ha éppen elfogyott a levegőm és jöhet az oxigénpalack. Eleve nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, és akkor még meghallottam, hogy mondják: túlzottan mozog, kössünk súlyt a lábára” – mesélte a forgatás részleteit Katinka.

oznor

„Persze nagyon vigyáztak rám, abszolút biztonságban voltam, mégsem gondoltam volna, hogy én valaha félni fogok vízben. Amikor elfogyott a levegőm, azt hittem, soha nem érek fel a felszínre”– árulta el az úszónő, aki utólag izgalmas kalandként tekint a lengyelországi reklámfilm forgatásra, ahol nemcsak a víz alatt, hanem a levegőben is kipróbálhatta magát.
(BrandTrend)