Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Összesen 27 címet rejt az az 1000 könyvből álló könyvlista, amivel a Libri szeretné megajándékozni a könyvkedvelőket. Az ajándékokat 20 vidéki városban és Budapesten találhatják meg a szerencsések. A könyveket a Libri könyvszakértőinek ajánlásával kapják meg a megtalálók. A könyvszakértők olyan ismert és hiteles emberek, mint Beck Zoltán, Jakupcsek Gabriella és Varró Dániel. A Libri Könyvszakértője továbbá a cég huszonnyolc belsős dolgozója is, akik a marketingről, az ügyfélszolgálatról, a munkaügyről, az IT részlegről, a beszerzésről, a raktárból és a boltokból jelentkeztek. Ők havonta ajánlanak egy-egy új kötetet a Libri könyvszakértői oldalán, hiszen életük a könyv, gyakorlatilag napjuk minden percében könyvek között élnek, nagyon szeretnek olvasmányélményeikről beszélni, és szeretnék bemutatni kedvenceiket, nemcsak az ismerőseiknek, hanem a nagyközönségnek is.

A különleges karácsonyi csomagolású könyvekben minden megtaláló egy rövid ajánlót talál a Libri szakértőinek tollából, amiben röviden felvázolják, hogy mi az, ami az adott könyvben számukra a legérdekesebb volt.

A könyvek karácsonyi díszcsomagolásán a következő feliratok olvashatók, melyek egy-egy olvasásélményre utalnak:

Az én ajándékom egy váratlan fordulat

Az én ajándékom egy felfedezésre váró világ

Az én ajándékom egy megoldatlan rejtély

Az én ajándékom egy véletlen találkozás

a-book

A Libri karácsonyi oldalán egy térkép segíti az érdeklődőket, amelynek segítségével követhetik, hogy hol tart az 1000 ajándékkönyv elrejtése és megtalálása. A térkép folyamatosan frissül, kiegészülve a könyvekről szóló információmorzsákkal.

Az elrejtett könyvek között olyan különleges alkotások vannak, mint Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséi, Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimije, Al Ghaoui Hesna frissen megjelent sikerkönyve, a Félj bátran, Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezése, Bödőcs Tibor zseniális íróparódiái, korunk egyik legtitokzatosabb regényírója, Elena Ferrante Új név története című műve, vagy Margaret Atwood félelmetes disztópiája, A Szolgálólány meséje.

A kampánnyal találkozhat a közönség a Libri weboldalán, országszerte elhelyezett citylight plakátokon, metróreklámokon, épülethálón, továbbá print- és banner-hirdetéseken, illetve a szakértőkkel készült kampányfilmekben.
(BrandTrend)