Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Heidi Klum és a Lidl első közös kollekciójának a témája „Heidi & The City“. A kollekció 2017 szeptember 7-én a New York-i Divathéten kerül bemutatásra, így Heidi Klum és a Lidl együttműködése egy nemzetközi divatesemény keretein belül debütálhat. Az „Esmara by Heidi Klum“ kollekció ruhadarabjai nemzetközi szinten egységesen, 2017. szeptember 18-án kerülnek a Lidl áruházakba.

„A Lidl-t korábban nem hozták összefüggésbe a divattal. Ezen szeretnék most Heidi Klum-mal karöltve változtatni, aki sikeres tervezőként nagy segítségünkre van kreatív ötleteivel. A #LETSWOW-n keresztül örömet lelhetünk a divatban, ez éppen olyan újszerű jelenség, mint a Lidl a divat világában“ – nyilatkozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország Vállalati kommunikációs vezetője.

Esmara by Heidi Klum

A metropolisz, ahol a trendek születnek, több, mint egy egyszerű rendezvényhelyszín. Az „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ kollekció számára is különleges jelentőséggel bír, hiszen az egyes darabok tervezésénél a német modell-ikon is kedvenc városából inspirálódott.

A kollekció olyan darabokat tartalmaz, amik egyszerre vadak, mint New York és sokoldalúak, mint Heidi Klum, egy csipetnyi WOW-hatással megfűszerezve: leopárdmintás blúz, valódi bőrből készült motoros dzsekik, farmerek több színben, és további izgalmas darabok élénk kék és meleg konyakszínekben.

„Olyan divatos darabokat szerettem volna alkotni, amikben amellett, hogy meg van az a bizonyos plusz, mégis egyszerűen kombinálhatóak, és minden nőnek jól állnak – fontos szempont, hogy mindezt rendkívül kedvező árakon tegyük elérhetővé“ – nyilatkozta Heidi Klum.

A Lidl Magyarország 166 áruházában szeptember 18-án kezdődik a ruhadarabok értékesítése. A kollekció ruhák mellett (36-44-es méretben) kiegészítőket és cipőket is tartalmaz (38-41 méretben).
(BrandTrend)