Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Stand up estek, gyerekeknek szóló kreatív és interaktív játékok, tűzijáték-nézés hangulatos zenei aláfestéssel, mindez egy elsőosztályú balatoni hajó fedélzetén – ilyen programokon is részt vehetnek a „magyar tengerre” érkezők a Mastercard és a Balatoni Hajózási Zrt.  jóvoltából. A két vállalat kibővítette tavaly indult stratégiai  együttműködését, így még gazdagabb programkínálattal várják a Mastercard és Maestro kártyával fizetőket.

balaton

Idén a Balaton legnagyobb személyhajója, a Szent Miklós hajó várja főidényben  péntek esténként a szórakozni vágyókat. A Mastercard élményhajó július 14-től kezdődően hat estén át minden pénteken Siófokról indul másfél órás útjára. Az utasok először a balatoni naplementékben gyönyörködhetnek, majd a Dumaszínház ismert művészei biztosítják a jó hangulatot. A fellépők közt találjuk Janklovics Pétert, Vinnai Andrást, vagy éppen Mogács Dánielt. Az élményhajóra szóló belépőket a Mastercard® vagy Maestro® kártyával fizetők féláron válthatják meg a BAHART jegypénztáraiban az előadások napján.

janklovics1

Idén először a Mastercard Varázshajók is vízre szállnak a Balaton tíz kikötőjéből. A fedélzeten a legkisebbek próbálhatnak ki különféle kreatív és interaktív játékokat, és izgalmas gyerekprogramon is részt vehetnek.

A nyár egyik kiemelkedő pontja az augusztus 20-i tűzijáték, ami ilyenkor nem csak a főváros, de a Balaton felett is fényárba borítja az eget. A Mastercard tűzijátéknéző hajókból ez az élmény még felejthetetlenebb lesz, hiszen a hangulatos zene mellett koccintani is lesz mivel.

A Mastercard® és Maestro® kártyabirtokosok nem csak a hajós programok jegyeit válthatják meg jelentős engedménnyel, de a kompon és a hajójáratokon is kedvezményes áron utazhatnak.

„A kártyabirtokosok már tavaly is szívesen fogadták, hogy a BAHART jegypénztáraiban és a hajók fedélzetén is tudtak kártyával fizetni, ráadásul a kártyás vásárlásnál kedvezményeket is igénybe vehettek A jövőben is az a célunk, hogy a készpénzmentes megoldások terjesztése mellett felbecsülhetetlen élményekkel ajándékozzuk meg a Balaton partján, vagy éppen a hajók fedélzetén pihenőket” – mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.
(BrandTrend)