Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A zárónapon az Open Road Festet különleges, vibráló hangulat járta át. A vihar előtti csendet, nem égi háború, hanem ezer meg ezer szólamból álló dühös morajlás szakította szét. Így kezdődött a felvonulás szombat délben, felhorkant megannyi többhengeres.

Felvonulás_02

Alsóörstől Tihanyig szélesek voltak a mosolyok, és egy kicsit mindenkit megcsapott a szabadság szele.

Edda Művek

Az este rockmámorban és nem kis izgalomban telt, a Kowalsky meg a Vega melegítette az izmokat, testeket, majd lecsapott az Edda Művek keselyű és olyan őrült bulit csapott, hogy az elsőtől az utolsó sorig apa-anya, fiú-lány táncra perdült, a közönség tombolt és rajongott, de Pataky Attila is kifejezte hódolatát egy szép E-kosaras leányzónak az első sorban.

ORF_03

Majd elérkezett a fesztivál fénypontja a nyereményjáték sorsolás, amely egy pillanat alatt megváltoztatta a szerencsés nyertes életét. Szalai Gergely nem most kezdte a motorozást, közel 30 éve hódol szenvedélyének, csodaszép helyeken járt már, de új társával, a Harley-Davidson Street Rod-dal elsőként Ausztriának veszik majd az irányt. Mint mondta: „Sosem hittem volna, de egy álom vált valóra!”

Tankcsapda

A Tankcsapda most is megmutatta, hogy hogyan kell tisztességesen zúzni, teljes hangerővel üvöltötte a közönség a refréneket. Az őket követő Dj-k sem lógták el a munkát, a buli hajnal 6-ig tartott, még utoljára mindenki kiereszthette a fáradt benzingőzt.
(BrandTrend)