Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Naptár készül a magyar női kosárválogatott EB-re utazó csapatának tagjaival. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a fiatalok körében népszerű BP Shoppal együttműködve valósították meg a fotózást, a női kosárlabdás hölgyek pedig örömmel vállalták a nem mindennapi projektet, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar női kosárlabdasportra, az utánpótlás fontosságára, és eltérő, nőiesebb szerepben mutassa meg a válogatott játékosait.

WERK@Creativo_Media_03

A kezdeményezés újdonságként hatott, hiszen a válogatott csapat eddig még csak hagyományos csapatfotózáson vett részt, azonban a június 16-án kezdődő bajnokság előtti felkészülés alatt még ez is belefért a „naptárba”.

WERK@Creativo_Media_04

„A felkészülési időszak szigorú napirendet igényel, éppen ezért érdemes néha kiszakadni a megszokott ritmusból és felfrissülni. Azt gondolom, a fotózás egy nagyon jó élmény volt mindannyiunk számára, amelynek során profi szakemberek gondoskodtak arról, hogy ne csak a pályán, hanem a kamerák előtt is képesek legyünk a legjobb formánkat hozni. Jó dolognak tartom, hogy a szövetség ilyen rendhagyó, látványos eseményekkel igyekszik a női kosárlabda sportra irányítani a figyelmet” – árulta el Fegyverneky Zsófia, a magyar női válogatott tagja.

WERK@Creativo_Media_05

A jó hangulatban zajló munkálatok pontos forgatókönyv szerint zajlottak, mindenkinek megvolt a saját programja, mikor, melyik állomáshoz kell mennie. A lányok érdeklődve figyelték egymás átalakulását, hogy kiből milyen karaktert formálnak. A végeredmény minden esetben pozitív reakciót váltott ki.

WERK@Creativo_Media_02

„Szokatlan volt számunkra az új szerepkör, de hamar rájöttünk, hogy a lényeg itt is a csapatmunkában rejlik. Mint, ahogy mi is a mérkőzések során, úgy a fotósok, sminkesek, stylistok is egyként gondolkodnak, egy csapatként mozognak. Érdekes volt megtapasztalni, hogyan áll össze egy ilyen fotózás, hiszen a jól összeállított szettek és csinos kiegészítők viselése mellett az előkészületek és a munkálatok magasfokú koncentrációt és fizikai állóképességet igényelnek” – emlékszik vissza Krivacsevics Tijana majd hozzátette, „úgy érzem maradandó élményekkel gazdagodtunk, és örülök, hogy felhívhatjuk a figyelmet a női sportok, ezen belül a kosárlabda fontosságára és létjogosultságára.”
(BrandTrend)