Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Wizz Air elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

A WIZZ utasai és rajongói 31 légiutas-kísérőt választhatnak meg a légitársaság hivatalos arcainak – a következő két évben ők képviselhetik majd a Wizz Airt különböző közösségi és médiaeseményeken.

Anna

Dominika

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.

Erika

Eszter G

A Wizz Air arra buzdítja a szavazókat, hogy azokat a jelölteket válasszák, akik szerintük a leginkább megtestesítik a kiemelkedő WIZZ élményt, a kiváló szakmaiságot és a repülés iránti szenvedélyt. A WIZZ Nagykövetek megválasztásuk után sokkal többek lesznek, mint egyszerű márkanagykövetek. A legjobb légiutas-kísérők közül is a legjobbakként képviselik majd több mint 1800 munkatársukat, megosztják szakmájuk legizgalmasabb részleteit a médiában és a közösségi oldalakon, valamint első kézből mutatják meg, mi mindent kell tudni a felhők fölötti karrierhez.

Eszti Sz

Ivett

Az új WIZZ nagykövetek júliusi ünnepélyes bejelentését követően az utasok nem csak a Wizz Air járatain találkozhatnak majd velük, de a légitársaság által támogatott futórendezvényeken Közép- és Kelet-Európa számos országában, továbbá videókban és a fedélzeti WIZZ Magazin lapjain is.

Zsanett

Nikolett

Szonja

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója elmondta: „A WIZZ rendkívül büszke kiváló légiutas-kísérőire, akik nem pusztán jól képzett szakemberek és a biztonság szakértői, de elkötelezettek az iránt is, hogy utasainknak tökéletes fedélzeti élményt biztosítsanak. Mától június 9-ig utasaink és a Wizz Air rajongói eldönthetik, hogy a WIZZ csapatból ki lehet az, aki képviseli a légitársaságot a helyi közösségekben és megosztja a Wizz Air légiutas-kísérők lenyűgöző hivatásának titkait.”
(BrandTrend)