Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A COOP és a Magyar Olimpiai Bizottság vezetői aláírták a következő olimpiai ciklusra vonatkozó stratégiai együttműködési megállapodást. A COOP Gazdasági Csoport a következő négy év során is gyémánt fokozatú támogatóként segíti a Magyar Olimpiai Csapat felkészülését, a magyar olimpiai mozgalmat. Az együttműködési megállapodás keretében a COOP továbbra is kiemelt szponzora marad a női és férfi kézilabda-, valamint a férfi vízilabda-válogatottnak.

A COOP és MOB közötti együttműködés aláírása_ Pekó László(balra), Kulcsá...

„Mi az üzleti életben, ahogyan a sportban is tiszteljük a csapatmunkát, a becsületes, kemény küzdéssel és kitartással elért kimagasló teljesítményeket. Éppen ezért folytatni kívánjuk a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), a Magyar Olimpiai Csapat támogatását” – mondta Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke.

A MOB székházában tartott aláírási ceremónián Pekó László kiemelte: a COOP társadalmi felelősség vállalási programjában kiemelt szerep jut a magyar élsportnak. Elmondta: a COOP 1996 óta segíti a MOB-ot. Hozzátette: a cégcsoport emellett nagy hangsúlyt fektet a sport, az olimpiai eszme és mozgalom népszerűsítésére is.

Kulcsár Krisztián, a MOB új elnöke elmondta: újdonsült elnökként szimbolikusnak tartja az együttműködési megállapodás aláírását, ugyanis kiemelt kérdésként tekint a vállalati szektorral való piaci alapú együttműködésre. „A MOB hosszú távú biztos működéséhez elengedhetetlenek az ilyen kapcsolatok. Ezeknek az egyik legjobb példája a COOP-pal való együttműködés” – tette hozzá. A társasággal kapcsolatban kiemelte: a cégcsoport hosszú évek óta hisz a magyar sportban. „Élen jár abban, hogy segítse a MOB munkáját az olimpiai eszme terjesztésében, és az olimpikonjaink sikereinek elérésében” – mondta.

A COOP és a Magyar Kézilabda Szövetség közötti együttműködés aláírása Pe...

A COOP a MOB támogatása mellett kiemelt szponzora a Magyar Kézilabda Szövetségnek, illetve a Magyar Vízilabda Szövetségnek. Az esemény keretében a két sportszövetséggel folytatott együttműködés megerősítéséről is megállapodást írtak alá. A két szövetség részéről Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, a MOB elnökségi tagja, illetve Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke írta alá a megállapodást.

Pálinger Katalin kiemelte, hogy nagyon fontos az a fajta támogatás, amelyet a COOP nyújt a szövetségük számára. Hozzátette: a sydney-i olimpia előtt, a COOP által szervezett „Küldjünk közösen egy hajrát” kampányban még aktív kézilabdázóként személyesen is részt vett. „Nagyon jó volt sportolóként érezni, hogy mennyire szeretnek minket a szurkolók, mennyi biztatást küldtek nekünk” – tette hozzá.

A COOP és a Magyar Vízilabda Szövetség közötti együttműködés aláírása Pe...

Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség olyan reklámpartnerének nevezte a COOP-ot, amellyel sok éve kölcsönös elégedettség, baráti viszony mellett tudnak együttműködni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a volt szövetségi kapitány több mint 20 éves kapcsolatot ápol az üzletlánccal, amelynek keretében 2010 óta a Coop Segély Alapítvány kuratóriumi elnöki tisztét is betölti.
(BrandTrend)