Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Cornexi idén első alkalommal áll támogatóként az egészséges és sportos életmód elkötelezettjeinek egyik kedvenc tavaszi sportrendezvénye mellé. A Vivicittá tavaly több mint 30000 indulóval döntötte meg a mindenkori nevezési csúcsot, és idén is telt házra számítanak.

Vasárnap 10 órakor áll rajthoz az élete első félmaratonjára készülő Ónodi Eszter  Jászai Mari-díjas színésznő, a Katona József Színház tagja, valamint Zavaros Eszter, a Magyar Állami Operaház énekesnője is. Hogy gyorsan és egészségesen pótolhassák az elveszített energiát, a Cornexi őket is, ahogy minden befutó sportembert, egy-egy új, banános zabszelettel várja a célban.

cornexi_vivicitta_162x117_2-01

A márka azonban emeli a tétet, és a futóverseny résztvevői, valamint az érdeklődők valamennyien egy izgalmas nyereményjátékban is részt vehetnek. Azok között, akik a célnál felállított Cornexi-sátorban és a versenyzők csomagjában található szórólappal szelfit készítenek, majd az elkészült fotót a @Cornexi tageléssel 2017. április 16-ig megosztják a Facebook-on, azok a Cornexi zsűri választása alapján ajándékcsomagot nyerhetnek.
(BrandTrend)