Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Van valami különösen bizsergető érzés abban, amikor egy nagy csapat bőrdzsekis motoros egymás után pattan nyeregbe, indítja be a V2-es gépét, amelyek duruzsolva adják a környék tudtatára, hogy a Harley-sok újra összegyűltek. A motorhangok együttes zenéjét egy nagy kórushoz is hasonlíthatnánk, amelyben bár jócskán túlsúlyban vannak a basszus énekesek, de az összhatás mégis lehengerlő. A fenti hasonlat után már könnyebb elképzelni, milyen élményben volt része annak, aki látta, és főként hallotta a felvonuló 130 motort és motorost, akik együtt hirdették Budapest utcáin a motoros szezon végét, és ami ennél is fontosabb, a szabadságot. Természetesen ez úttal sem maradhatott el a közös csoportkép a Hősök terén.

hd_close_img_1293_vavision2016-hd_close_img_1298_vavision2016lolo

Már sokszor elhangzott, hogy a Harley-sok egy nagy közösség, de nem túlzunk akkor sem, ha a család jelzővel illetjük őket. Hiszen a tagok minden évben több alkalommal is összegyűlnek, hogy a jeles eseményeket együtt ünnepeljék. Mind a hagyománynak számító szezonnyitó és a hétvégén lezajlott szezonzáró eseményre is barátokkal, gyerekekkel érkeznek a Harley-Davidson Budapest Bázisára. A közös felvonulás megadja az alaphangulatot, amelyet az együtt elfogyasztott ebéd és az élő koncert még tovább emel. Mint egy lagzi, ahová durrogva, dudálva egymás után gördülnek be a motorok, és ahol még a régen látott családtagokkal is sikerül végre egy jót beszélgetni.

hd_close_1

De nincs lagzi zene nélkül, és jó motoros buli se rock and roll nélkül. Ez úttal a Nemcsak Berry zenekar szolgáltatta a talpalávalót. AC/DC, ZZ Top, Creedence Clearwater slágerek szóltak, a rock zene legjava, amit csak motoros fül kívánhat.

És hogy mivel zárul egy ilyen esemény? Természetesen egy fakultatív közös motoros túrával, amely idén a festői Dunakanyarba vezetett.
(BrandTrend)