Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Több mint 2000 játékos, 426 véradó, 192 liter vér – idén februárban ezzel a nagyszerű eredménnyel zárult a FOX csatorna The Walking Dead véradása. Egyetlen véradó akár három betegen is segíthet, így a jelentkezőktől 1278 ember számára elegendő vért sikerült levenni.

blood_store

A vérbutikok a The Walking Dead sorozat 7. évadának indulásához kapcsolódóan most újra kinyitnak, és ezúttal még több helyszínen, új kvízjátékokkal és új The Walking Dead ajándékokkal várják a résztvevőket.

blood_store1

A vidéki és fővárosi bevásárolóközpontokban berendezett Blood Store-ok a sorozat hangulatát idézik, ahol az érdeklődők egy Menetlevelet kapnak, amibe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat: részt vehetnek rajongói kvízen, fotózkodhatnak, vagy vért adhatnak. A lepecsételt Menetleveleket végül The Walking Dead-es relikviákra válthatják: a telefontoktól kezdve a pólón át a bevásárlótáskáig számos ajándék közül választhatnak. Az ajándéktárgyak ezúttal a 6. évad záróepizódjának feszült pillanatait idézik, amikor Negan az első áldozatát készül kiválasztani. A sorozat folytatása október 24-től, hétfőnként 22 órakor látható a FOX műsorán.

blood_store2

A The Walking Dead véradás szervezője a FOX és a Telekom, együttműködésben a Magyar Vöröskereszttel.

blood_store3

Helyszínek és időpontok:

Szeptember 13-14. – Allee Bevásárlóközpont, Budapest

Szeptember 22-23. – Árkád Budapest

Szeptember 26-27. – Árkád Szeged

Szeptember 29-30. – Fórum Debrecen

Október 6-7. – KÖKI Terminál, Budapest

Október 13-14. – Duna Pláza, Budapest

Október 27-28. – Árkád Pécs
(BrandTrend)