Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Raiffeisen Bank szeptemberben induló országos reklámkampányában ismert és elismert vállalkozókat köszönt országszerte, különböző hirdetési felületeken. A kampány nyitánya Szegeden volt, ahol rögtönzött koncerttel lepték meg a Virág cukrászda tulajdonosát a reggeli nyitáskor.

Wolf Kati a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyerekkórusával hangolt, és többször elpróbálták korábban még sehol sem hallott új számát, melynek címe: „Ez a dal neked szól”. A számot a Raiffeisen Bank felkérésére írták Katinak, zenéjét Rakonczai Viktor szerezte, szövegét Major Eszter írta. A szám kifejezetten a hétköznapok hőseiről szól, azokról a vállalkozókról, akiknek a vevőik elégedettsége a legfontosabb, ezért dolgoznak, küszködnek, kitartóan és sok önfeláldozással nap, mint nap.

Az előkészületek után Kati és a gyerekkórus a Klauzál térre osont az országosan is ismert Virág cukrászdához. Gyuris László cukrászmester évek óta a bank megbecsült ügyfele, éppen a nyitás előtti készülődéssel foglalatoskodott. Gyuris úr igencsak meglepődött Kati és a kórus láttán, megdöbbenését tovább fokozta a hordozható hangfalak megjelenése és a rögtönzött koncert hallatán a cukrászda köré sereglő közönség.
(BrandTrend)