Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Viber-üzenetben megkapott, személyre szabott, valós idejű helyszíni információk segítségével a rajongók számára minden korábbinál nagyobb élményt jelent majd kedvencük élő fellépése. A fesztiválozók az új szolgáltatás segítségével nem csupán az aktuális fellépőkről, programváltozásokról kapnak azonnali tájékoztatást, de az időjárásról és minden egyéb, a Szigeten zajló izgalmas eseményekről is.

„A jelenlegi kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti a Viber és a Sziget között. Számos innovatív meglepetéssel készülünk a „Szitizenek”, a fesztiválközönség számára annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyük a szórakozást” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

A Sziget szervezői számára a személyes Viber-fesztiválüzenet a legegyszerűbb kommunikációs csatornát biztosítja ahhoz, hogy felhívják vendégeik figyelmét egyes eseményekre. A fontos és friss információk, képek, videók és linkek formájában már most elérhetők több ezer, a Szigetre érkező fesztiválozó számára. A személyes Viber-üzenetekre a http://viber.szigetfestival.com/ oldalon lehet feliratkozni olyan okostelefonnal, amelyen megtalálható a Viber alkalmazása.
(BrandTrend)