Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Sportos kalandokkal várja vásárlóit az Auchan a nyár utolsó hónapjában, így országszerte „bajnoki kalandok” nyereményjátékban és jótékonysági evezésben is részt vehetnek az áruházakba látogatók. A jótékonysági program egyik célja az, hogy minél több gyermek kapjon kedvet a rendszeres testmozgáshoz, illetve az egészséges és tudatos életvezetéshez. Az Auchan ezen felül pedig pénzadományra váltja a vásárlók által az aktivitás során leevezett kilométereket, a fiatal sportolókat támogató Bajnokok Útja Alapítvány számára.

Az Auchan áruházakba betérő vásárlóknak augusztusban jótékonykodni is lesz lehetőségük egy sportolással összekötve. Az „Evezzen a jövő bajnokaiért!” jótékonysági promóció keretében a vállalkozó szelleműek augusztus 5. és 21. között evezhetnek az Auchan 19 áruházában meghatározott napokon kihelyezett evezőpadokon. A vásárlók minden leevezett kilométerükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Bajnokok Útja Alapítvány segítségével minél több gyermek tanulhasson, és kapjon kedvet a rendszeres testmozgáshoz, az egészséges és tudatos életvezetéshez, hiszen az Auchan a vásárlók által evezéssel megtett kilométereket szeptemberben adományra váltja a Bajnokok Útja Alapítvány számára.

Augusztus 11-től pedig sportos kalandokkal készülnek az Auchan áruházak a vásárlók számára. Az áruházlánc „bajnoki kalandok” nyereményjátékában a résztvevők 10 db két főre szóló, Fazekas-Zur Krisztina kajakozóval eltöltött evezős élménynapért és további ajándékokért versenyezhetnek. Minden vásárló játszhat és részt vehet a sorsoláson, aki augusztus 11. és 30. között legalább egy alkalommal, legalább 5 ezer forint értékben vásárol bármelyik Auchan áruházban, a vásárlás során használja Auchan Bizalomkártyáját, illetve készít egy közös fotót az áruházak egészség univerzum osztályán felállított, Fazekas-Zur Krisztina életnagyságú másával. A vásárlók fényképeiket az augusztus 11-től elérhető www.bajnokikalandok.auchan.hu weboldalra tölthetik fel felhasználói fiókjuk létrehozása után.
(BrandTrend)