Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A MOB gyémántfokozatú támogatója, az OTP Bank elkészítette olimpiai szurkolói körképét.

A 4 hónapon át tartó első szakaszban több tízezer biztató üzenet érkezett, melyből majdnem 2000 buzdítást juttattak el a sportolóknak Hajdú B. István hangján. A legaktívabb a 25-34 év közötti korosztály volt. A kampány több mint 1,5 millió embert ért el, a videós tartalmak pedig Facebookon és YouTube-on 1 millió körüli össznézettséget hoztak.

Az olimpikonok egyenként átlagosan 100 db üzenetet kaptak, a felhasználók pedig több mint 12 000 alkalommal állították be az ébresztőt, hogy csengőhang helyett személyes biztatásra keljenek fel. A kampány sikeréről árulkodik továbbá, hogy 15 olimpikon a kampány indulása után önszántából jelezte, hogy csatlakozni szeretne az aktivitáshoz.

OTP-Olimpia-Statisztikak (1)

A sportolók az olimpia ideje alatt is fogadják a szurkolói üzeneteket, melyeket az OTP riaria Facebook-alkalmazásán, valamint az ingyenesen letölthető, iOS és Android platformon is elérhető mobilalkalmazásán keresztül küldhetünk el a sportolóknak. A Facebook-alkalmazás ezen a címen érhető el: www.otpriaria.hu

Az eredeti csapatnak – Kozák Danuta, Nagy Viktor, Verrasztó Dávid, Mike Róbert, Vasbányai Henrik, Szilágyi Áron, Kanyó Zsolt –, illetve az új csatlakozóknak – Cholnoky Sára szörföző, György Réka úszó, Pétervári-Molnár Bendegúz evezős, Srp Miklós gyalogló, Veréb István birkózó, Vadnai Benjámin vitorlázó, Józsa Gábor maratonfutó, Péni István sportlövő, Sárosi Laura tollaslabdázó, Erdélyi Zsófia maratonfutó, Tóth Krisztián cselgáncsozó, Récsei Rita gyalogló, Ligeti Dániel birkózó, Szabó Barbara magasugró, Márton Anita súlylökő – küldhetünk személyes buzdító üzeneteket.

Az applikáció a napokban új funkcióval egészül ki: az összes magyar vonatkozású sportesemény listázva lesz, illetve az egyes versenyszámokhoz külön ébresztést lehet beállítani.
(BrandTrend)