Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A „Miénk az éjszaka!” című, 5000-es példányszámú kiadvány augusztus 4-től lesz elérhető a belváros népszerű, fiatalok által kedvelt helyein, a Borsodi több budapesti partnerénél. A kiadványban a Borsodi jóvoltából megtalálható egy, a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos edukációs kvíz is, aminek kitöltésével a helyes megfejtők egy felejthetetlen sörvacsorát nyerhetnek a Spílerben.

„A felelős alkoholfogyasztás és közlekedés mindannyiunk közös ügye. Ebben egyik legjobb partnerünk az európai szinten is kitűnő éjszakai közösségi közlekedést biztosító BKK Zrt. Bízom, benne, hogy mostani közös kiadványunkkal mindenki számára hasznos információs anyagot nyújtunk a felhőtlen, de felelős budapesti kikapcsolódáshoz és az egyszerű, ám biztonságos hazajutáshoz” – emelte ki a kezdeményezés kapcsán Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetője.

„A Budapesti Közlekedési Központ törekvése, hogy ne csak nappal, de az éjjeli órákban is biztosítsa ügyfeleinek a biztonságos és kényelmes hazajutást. Ennek érdekében az elmúlt években többször sűrítettük éjszakai járatainkat, a 4-6-os villamosok már az éjjeli órákban is néhány percenként járnak. Emellett úgy gondoljuk, mindannyiunk érdeke, hogy a járművek jó állapota hosszú távon megmaradjon és a hazaút zavartalan legyen, ezért a Borsodival együtt mindenkit arra biztatunk, hogy felhőtlenül szórakozzon, de felelősséggel fogyasszon” – tette hozzá Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója.
(BrandTrend)