Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A Schweppes JazzMobilban egy profi zenekar utazik, amely minőségi, élő jazz zenével lepi meg a munkából hazafelé tartókat, a járókelőket, a turistákat, az autósokat és a tömegközlekedési eszközök utasait. A Schweppes JazzMobil minden hétvégén egyik este megáll egy forgalmas budapesti köztéren, ahol a zenekarhoz egy népszerű énekes csatlakozik. Augusztus 6-án, szombaton 19 órától Pély Barna, a United és a B The First zenekarok frontembere a Nyugati térnél ad szabadtéri koncertet.

Pely Barna 3k_Hevesi Norbert

A következő héten, augusztus 12-én, pénteken a Bikás-parknál 19 órától a csodás Veres Mónika Nika lesz a vendég.

Veres Monika Nika2k_ foto Path Daniel

A nemzeti ünnepen, augusztus 20-án, szombaton 18:30-tól a Madách térnél Gájer Bálint lép fel a Schweppes JazzMobillal.

GajerBalint3k_Pejko Gergely

Az utolsó hétvégén, augusztus 27-én, szombaton 19 órától pedig a Jókai térnél Galambos Dorina, a Mrs. Columbo zenekar kiváló énekesnője ad ingyenes szabadtéri koncertet.

Galambos Dorina1k_Oleg Borisuk

A Schweppes JazzMobil utazó zenekarának tagjai: Görögh Dániel (trombita), Köles Márk (dob), Cséry Zoltán (billentyű), Szűcs Péter (basszusgitár). A projekt Görögh Dániel zenei vezetésével valósul meg Budapesten.

A Schweppes JazzMobil alapötlete Milánóból származik. A Music Fashion Kiadó munkatársai az olasz városban sétálva véletlenül futottak bele egy kisbuszban utazó zenekarba, és arra gondoltak, hogy jó lenne az elképzelést Budapesten is meghonosítani. Az eredeti koncepciót némileg átalakították, és a buszra kifejezetten minőségi, ugyanakkor laza, könnyed és szórakoztató jazz muzsikát játszó, profi zenészeket verbuváltak. A milánói példától eltérően nálunk énekesek is bekapcsolódnak a projektbe, hogy a közös, ingyenes koncertekkel közelebb vigyék a hallgatósághoz az igényes zenét.

A koncertek pontos helyszíne és időpontja: www.musicfashion.hu
(BrandTrend)