Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Ahogy a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság idején, most is a sportolóinkat, olimpikonjainkat és paralimpikonjainkat támogató szurkolás, a versenyző és a szurkoló kétoldalú, különleges viszonya áll a riói kampányhoz készült szpot fókuszában is. A kampány új szakaszában viszont – az olimpia miatt – hangsúlyosabban szerepel a közösségi érzés, a részvétel és az egység. Az ötlet is ehhez kapcsolódik: egy valaki közülünk mindannyiunkért küzd. Hiszen az olimpikonok ugyanolyanok, mint mi, csak kitartóbbak, elkötelezettebbek és így messzebbre jutottak. De ezt nem csak magukért teszik, hanem mindannyiunkért, hogy büszkék lehessünk rájuk. Ezért kell nekünk támogatni őket, és ezért dobog tovább a Szurkolói szív. A kisfilmben Cseh László olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok úszónk, Adámi Zsanett paralimpikon úszónk, Kammerer Zoltán, olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok kenuzó, Gyurta Dániel, olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónk és Hídvégi Vid többszörös magyar bajnok tornászunk szerepel.

A Telekom kampányában ismét minden platformon főszerepet játszik a Szurkolói szív, amelyet virtuálisan megdobogtatva üzenetet, biztatást küldhetnek kedvenc olimpikonjaiknak és paralimpikonjaiknak.

A Szurkolói szívre bárhonnan és bármikor küldhetünk szívdobbanást az egyekvagyunk.hu weboldalról, egy #egyekvagyunk hashtaggel ellátott poszt megjelenítésével. Jelenleg több mint 1,65 millió dobbanásnál jár a számláló: ennyiszer fejezték ki biztatásukat sportolóink felé a szurkolók a mai napig, azonban Rióban ez a szám akár a többszörösére is nőhet a 158 olimpikonnak és a jelenlegi állás szerint 39 paralimpikonnak köszönhetően, akik megszerezték a kvótát.

Amennyiben pedig mobilról használjuk az oldalt, akkor a telefon megrázásával, vagyis egy csápoló mozdulattal is növelhetjük a szívdobbanások számát. A virtuális szurkolás vagy buzdító üzenet hatására, a sportolóknál lévő szív alakú kitűző minden esetben felvillan és megdobban. Versenyzőink, játékosaink ezáltal azonnal tudják, hogy valaki éppen rájuk gondol, és mindig érzik, hogy egy egész ország nekik szurkol.

A Szurkolói Szív kampányt a DDB készítette a Telekom számára, a médiaügynökség az MEC, a kampánnyal kapcsolatos PR-feladatokért az Uniomedia felel.
(BrandTrend)