Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A szurkolókról mintázott kabalababákkal és a vásárlók üzeneteit tartalmazó, 7,5 kilométernyi hajrászalaggal bocsátotta útjára a riói olimpiára készülő magyar sportolókat COOP a Magyar Olimpiai Csapat Müpában tartott ünnepélyes fogadalomtétel és csapatgyűlés ceremóniáján.

Csepeli Lajos

“Egy egész ország áll ezzel mögétek, egy egész ország bizalmát élvezitek” – ezekkel a szavakkal adta át Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke a riói olimpia magyar résztvevőinek szánt szurkolói üzeneteket szimbolizáló fáklyát az olimpikonok első csapatgyűlésén. A COOP vásárlói az elmúlt két hónapban összesen 7,5 kilométernyi szalagon küldték el jókívánságaikat a sportolóknak. A „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!” szurkolói mozgalom keretében az üzletlánc már negyedik alkalommal gyűjtötte az ország 1700 településén élők üzeneteit, mintegy 2700 boltjában. Ennek részeként 130 helyszínen 19 aktív és korábbi olimpikon személyesen is részt vett a nagy sikerű programsorozatban, valamint 20 helyszínen a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) „Mini 5próba Rióba” sportprogramja is jelen volt.

Imre Geza

A már hagyományosnak számító rendezvénysorozat mellett a COOP üzletlánc, amely már az 1996-os atlantai olimpia óta segíti a MOB-ot – 2013-tól gyémántfokozatú támogatóként -, idén egy újdonsággal is készült. A COOP Kabalacsapat játék keretében regisztrált, fényképet feltöltő szurkolókról hasonmás figurák készültek, amelyek közül az egyiket a szurkolók kapták meg, a másikat pedig az olimpiai csapat tagjai vihetnek magukkal Rióba a hajrászalagokkal együtt. Csepeli Lajos az egyik ilyen kabalát át is nyújtotta Imre Gézának. A párbajtőröző idén már ötödik olimpiáján vehet részt.

A COOP Kabalacsapat

A Müpában szervezett csapatgyűlés előtt a Rióba készülő sportolók letették az olimpiai esküt. Az ünnepélyes fogadalomtételen Borkai Zsolt, a MOB elnöke arról beszélt: reméli, az olimpiára készülők közül kerül ki a háromszázadik magyar aranyérmes és az ötszázadik éremszerző sportoló. Áder János köztársasági elnök köszöntötte a legidősebb élő magyar olimpikont, az eseményen résztvevő Keleti Ágnest, kiemelve: azt kívánja, a most aktív sportolók merítsenek erőt a 168 magyar aranyérmet megszerző elődeik sikereiből is.
(BrandTrend)