Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Idén már második alkalommal járja végig a legnagyobb nyári fesztiválokat a Telekom FestivalBuddy-ja. Ez a kölyökméretű figura lehetővé teszi, hogy bárki akár több száz vagy ezer kilométerre található otthonából jelentkezzen be a FestivalBudddy kameráján keresztül a koncertekre vagy legyen része a körforgásnak.

A Telekom VOLT Fesztiválon ezúttal nem csak külföldi barátok, munka miatt távol lévő haverok lestek bele a fesztiváléletbe, hanem az Olajág Idősek Otthonának lakói is megmártóztak a VOLT-életérzésben. A fesztiválozók nagy szeretettel beszélgettek és küldték a puszikat Örsi Klári néninek és barátnőjének, Fóti Istvánné Mara néninek, akik saját fiatalkori bulizásaik emlékét is felelevenítették a BuddyGuide által mozgatott figurának.

Klári néni az egykori házibulis élményeire emlékezett a fesztiválozóknak. Az ő idejében 2-3 kg kenyér, zsír és vöröshagyma volt a harapnivaló, kifulladásig ropták a táncot, és néha-néha azért az alkoholból is fogyott.

Mara néninek még 18 éves korában is haza kellett érnie este 10 órára. Sem cigarettáról, sem alkoholról nem lehetett szó.

Klári néni – akinek elmondása szerint a fesztiválozók az unokái lehetnének – maga is szívesen ott lenne személyesen a fesztiválokon, támogatja a bulizást, egyetlen kérése van, hogy a kábítószereket mindenki felejtse el, illetve mosolyogva hívta fel a fiúk figyelmét rá, hogy vigyázzanak, mert az apasági perekből probléma lehet. – Ebbe azért a hölgyeknek is van beleszólásuk – replikázott az egyik megszólított fiú a VOLT-on.

Mara néni csak annyit kért a fiataloktól, hogy szeressék az öregeket.
(BrandTrend)