Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

„A fesztiválozó közönség már régóta nem csak a koncertek miatt megy az eseményekre, hanem a sokrétű élményhatást keresi. Az utóbbi évek trendje viszont, hogy a fiatalok a szabadtéri bulizás közben is szeretnék a lehető legjobb, legvonzóbb formájukat mutatni. Tapasztaljuk, hogy mekkora igény van a felfrissülésre, a szépségsziget szolgáltatásaira és a Rossmann Fesztiváldrogéria termékeire” – mondja Varga Anita Ágnes, a Rossmann Magyarország marketingvezetője.

Rossmann teljes kitelepules

A Rossmann tavaly debütált a Szigeten a Fresh&Crazy kitelepüléssel, ezt a jelenlétet fejlesztette tovább és terjesztette ki idén a VOLT, a Balaton Sound, az EFOTT és a Strand fesztiválokra is.

Rossmann_Fesztivaldrogeria2

A megjelenés része a speciális szortimenttel feltöltött Rossmann Fesztiváldrogéria, ahol a tisztálkodó- és illatszereken kívül a nyaralás és bulizás kellékei is megtalálhatók. A szépségszigeten pedig sminkesek és fodrászok veszik kezelésbe az érdeklődőket, ezen kívül fesztiváltól függően koktélbár, fergeteges táncos showműsor, vízi röplabdapálya és nem utolsó sorban óriási habmedence várja az érkezőket.

Rossmann_Hab,neonparti14

A fiatalok körében történő márkaismertség-növelés és lojalitáserősítés mellett a drogérialánc a fesztiváljelenlétet kihasználja a szintén a célcsoportnak szóló legújabb fejlesztésének, a Rossmann Mobilappnak a népszerűsítésére is. Így a Rossmann hoszteszkommandó egyik kiemelt feladata az új alkalmazás bemutatása, valamint termékmintákkal, parfüm „kóstoltatással”, tetoválásokkal csábítják a közönséget.

Rossmann_Kommando2

„A VOLT fesztiválon nagyon pozitív fogadtatásban volt részünk, hozzávetőlegesen több mint 10 ezer kontaktust tudtunk teremteni a Rossmann stand, illetve hoszteszeink által. Most pedig már a Balaton Soundon vár mindenkit a Rossmann Fresh&Crazy” – hívta fel a figyelmet a marketingvezető.
(BrandTrend)