Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Jana ebben az évben is a legnagyobb magyar fesztiválok hivatalos vizeként hűsíti a fesztiválozókat. A Jana ásványvíz idén új külsővel,  a „szeretet erejét” hirdető Louise Hay idézeteket hordozó Jana „Just Love” designnal jelenik meg a Generali Gyerek Sziget után a Telekom VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon és a Szigeten.

A Telekom VOLT fesztiválon a Jana Színpadon zenélnek a magyar zenei élet aktuális kedvencei, többek között a Honeybeast, a Hősök, a The Biebers, a Middlemist Red, az Ivan and The Parazol és a Margaret Island, de jelen vannak a magyar rock nagy legendái is, mint a Beatrice, vagy Deák Bill Gyula, és itt lép fel minden idők egyik legsikeresebb brit hiphop/elektronikus tánczenei zenekara, a Stereo MCs is.

Európa legjobb vízparti fesztiválján, a Balaton Soundon egy vízparti helyszínnel várja a fesztiválozókat a Jana. A Jana Stég nappal napfürdőzős-csobbanós-pihenéssel, este pedig holdfényes partikkal teszi teljessé a Sound programját.

Egy óriási “Jana színező” is megjelenik majd a fesztiválokon. A Soundon és a Szigeten egy hatalmas, szív alakú színező installáció várja, hogy a fesztiválozó közönség saját kezével tegye színesebbé a fesztiválokat.
(BrandTrend)