Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Nem kell végigizgulniuk a repülőutat azoknak, akik éppen kedvenc csapatuk mérkőzése alatt kénytelenek utazni, ugyanis az easyJet pilótái a torna ideje alatt informálni fogják az utasokat a kulcsmérkőzések eredményeiről.

A labdarugó Európa-bajnokság eredményei az easyJet lutoni vezérlőközpontjából, az ACARS adattovábbító rendszer segítségével jutnak el a fedélzetre, ugyanis ez az egyedüli módja annak, hogy kommunikációt létesítsenek a 10.000 méter magasan repülő géppel. Az eredményeket pedig minden utas megtudhatja az easyJet személyzetétől – feltéve, ha kíváncsi rájuk.

easyJet_pilot

Gondolva azokra is, akik inkább utólag néznék vissza a teljes mérkőzést, a fedélzeten figyelmeztető jelzést adnak le az eredmények bemondása előtt, így mindenki maga döntheti el, hogy azonnal meg akarja-e tudni az eredményt, vagy megvárja vele a landolást.

Az easyJet június 10. és július 10. között futballrajongók százezreit szállítja a mérkőzéseknek helyet adó francia városokba, így többek között a Budapestről közvetlenül elérhető Lyon városába is, ahol június 22-én játszik a magyar csapat a portugálok ellen.

Csak az Egyesült Királyságból negyedmillióan utaznak a légitársasággal a torna ideje alatt, többségük azért, hogy a helyszínen követhesse a nemzeti válogatott játékát.
(BrandTrend)