Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Már csak egy hét és kezdetét veszi a kontinens egyik leginkább várt sporteseménye, a labdarúgó-Európa-bajnokság. A 24 ország részvételével rendezett Eb helyszíne idén Franciaország lesz. A tornát, amelyen a magyar válogatott is részt vesz, kedvenc sztárjaink is nagyon várják már, ezért örömmel váltak kifestett, jelmezes szurkolóvá az egyik telekommunikációs cég vadonatúj applikációjának segítségével, amit bárki kipróbálhat.

telenor_promo_Hrutka_Madai_Puskas2

Hrutka János biztosan nyomon követi majd az eseményeket. „Szeretném, ha valamelyik magyar meccset  a helyszínen tekinthetném meg a barátaim társaságában” – kezdte az egykori válogatott labdarúgó, aki manapság szakkommentátorként is tevékenykedik. „Ha legközelebb ügyet intézek, akkor le tudom majd foglalni magamat, például ezzel a szurkolói applikációval, ami nagyon jó, vicces és ötletes lett. Biztosan sok embert fog megszólítani, és el fogják árasztani az internetet a vele készített fotók.”

telenor_promo_Puskas2

Az applikáció segítségével Puskás Peti pillanatok alatt festett arcú, bajuszos, kalapos drukkerré változott. „Amikor megtudtam, hogy a Telenor lefejlesztette ezt a jópofa alkalmazást, az elsők között akartam kipróbálni. Eddig csak a csajok szórakozhattak mindenféle cuki, állatos appal, most végre a férfiak is kiélhetik magukat ezzel a játékkal. Szerintem szuper dolog, hogy az ügyfelek az unalmas várakozás helyett ezzel az applikációval és a többi digitális játékkal szórakozhatnak, míg sorra nem kerülnek” – árulta el az énekes.

telenor_promo_Kulcsar Edina2

Kulcsár Edina szintén részt vett a megnyitón, és egy merész vállalással forrósította a hangulatot. „Alig várom, hogy elkezdődjön az Európa-bajnokság, és a magyar fiúknak szurkolhassak, például ezzel a poénos szelfivel, amit itt csináltattam magamról. Nemrégiben tettem egy olyan ígéretet, hogy ha a srácok megnyerik az Eb-t, akkor miután hazajönnek, bikiniben tartok nekik edzést. Ha Magyarország nyerné meg a tornát,  boldogan venném fel a fürdőruhámat a pályára!” – mondta a műsorvezető.

telenor_promo_Madai_Vivi1

Mádai Vivient mostanában elsősorban az anyai teendői foglalják le, de emellett nagyon várja már, hogy a tévé előtt szurkolhasson a magyaroknak. „Lehet, hogy fura ezt egy nőtől hallani, de imádom a focit, és a szurkolás terén nagyon elhivatott vagyok. Most is apait-anyait beleadok majd, nagyon fogok drukkolni a mieinknek. Miután a szelfis alkalmazást használva láttam magamat, hogyan néznék ki teljesen megőrülve, vérbeli szurkolóként, még az is elképzelhető, hogy valóban kipingálom magamat és úgy ülök majd le a meccseinket nézni” – vallotta be Vivien.

A Telenor szakítva a telekommunikációs bemutatótermek hagyományaival, szinte teljes mértékben digitalizálja üzleteit. Első lépésben az Aréna Pláza, az Árkád és a Mammut bevásárlóközpontokban található boltjait alakította át, majd hamarosan országszerte számos további üzlete is megújul. Az ügyintézéshez ezentúl már táblagépeken lehet bejelentkezni, és a betérőket a legapróbb részleteik kidolgozott belső tér; a szórakozás, a hatékonyság, az élménymegosztás, valamint a sport és egészség témák szerint csoportosított készülékek és szolgáltatások, illetve vadonatúj munkaruhákba bújt ügyintézők várják.
(BrandTrend)