Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Felsőoktatásban tanuló hallgatóknak indított kampányt a Profession. Az új korosztályt megszólító kommunikációban három résztvevőt választottak ki a szervezők a beküldött videóik alapján. Őket egy mindenre kiterjedő munkaerő-piaci képzés sorozaton kísérhetjük végig a cég YouTube-csatornáján és a Profession Pályakezdő Facebook oldalán.

profession2

A Profession legújabb reklámkampánya a 18-25 éves korosztályt segíti a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A kommunikáció első szakaszában a jelentkezők feladata az volt, hogy töltsenek fel egy rövid videót a kampány oldalára, melyben kifejtik, hogy milyen részletek tesznek számukra igazán vonzóvá egy munkahelyet. A videó feltöltését követően az arra érkező kedvelések alapján választották ki a három szereplőt.

A három szereplő, Kitti, Sophie és Dóri teljes körű munkaerőpiaci felkészítést nyertek: elsőként egy kommunikációs tréner, Nemes Orsolya fogadta őket. Ezt követi majd a karrier coach, Sámson Dorottya képzése, végül egy tanácsadás Csige Noémi stylisttól. Az egyes alkalmakról kisfilmek készülnek. A teljes felkészítést követően a Profession három állásinterjút is leszervez a nyerteseknek a vágyott munkakörükben.
(BrandTrend)