Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az UEFA és a Pepsi bejelentette, hogy idén első alkalommal az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén egy világsztár élőzenei fellépését is megtekinthetik a nézők a nyitó ceremónia részeként. Május 28-án a milánói Giuseppe Meazza Stadionban ’A Pepsi bemutatja az UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvényen’ Alicia Keys fog fellépni, ezzel pedig egy új korszak kezdődik az UEFA Bajnokok Ligája döntők történetében: a jövőben a zenének is nagy szerepe lesz a döntőkön. Az UEFA Bajnokok Ligájának döntőjét több mint 220 országban közvetítik, ezzel a világ legnézettebb évente megrendezett sporteseménye.

„Nagyon boldog vagyok, hogy bemutathatom az új dalaimat az UEFA Bajnokok Ligája döntőjén, egy olyan eseményen, melyet a világ összes szegletében ünnepelnek” – nyilatkozta Alicia Keys. „Ez egy nagyon fontos történelmi pillanat lesz, ami hűen kifejezi, hogy hasonlóak vagyunk, függetlenül attól, hogy hol élünk vagy kik vagyunk. Megtisztelő, hogy részese lehetek ennek az élménynek.”

ALICIA KEYS

‘A Pepsi támogatta UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvény’ egyesíti a világszínvonalú zenét, a szórakoztatást és a sportot, illetve a házigazda város, Milánó előtt tisztelegve a divatot is ünnepli.

„A zene, a szórakoztatás és a sport mindig a Pepsi alapvető értékei közé tartoztak. Ez a márka találta fel a szórakoztató marketinget, és kampányaink során új szintekre emeljük a kreativitást” – mondta Carla Hassan, a PepsiCo képviselője. „Azzal, hogy a Pepsi az UEFA Bajnokok Ligája döntőjében egy világ színpadot állít fel, egy emlékezetes pillanatot teremt, ami még több rajongót vonz majd, és megnöveli az érdeklődést a 2016-os döntő iránt. Emellett egy új tradíciót is teremt a világ legkedveltebb sportlátványosságával kapcsolatban.”

Az új nyitóünnepséggel a PepsiCo kiterjeszti a már meglévő partnerségét az Európai Labdarúgó-szövetséggel, és hatalmas, nemzetközi közönség számára hozza el a világ egyik legszenvedélyesebb előadóját. Ezzel még tovább fokozza a világ legnézettebb éves sporteseményéhez fűződő izgalmat és az esemény nagyszerűségét. A PepsiCo és az UEFA Bajnokok Ligája 2015-ben jelentette be partnerségüket, amely során a méltán elismert futballverseny vezető márkái a Lay’s, a Gatorade, a Pepsi MAX / Pepsi.

Guy-Laurent Epstein, az UEFA Marketing Igazgatója elmondta: „A zenével való ikonikus kapcsolata miatt a Pepsi az ideális partner, aki képes arra, hogy egy lenyűgöző zenei előadást biztosítson a világ legnézettebb éves sporteseményéhez. Az UEFA most először köszöntheti és örülhet Alicia Keys fellépésének Milánóban. Az UEFA Bajnok Ligája döntő az európai futball legrangosabb állomása, ahol a kontinens két legjobb csapata mérkőzhet meg egymással. Azzal, hogy az egész világon elismert és tisztelt előadót köszönthetünk az UEFA Bajnok Ligája döntőjén, még inkább vonzóbb lesz a játék, és ennek következtében több nézőt is elérhetünk, amely végső soron erősíti az UEFA globális pozícióját.”

’A Pepsi bemutatja az UEFA Bajnokok Ligája Döntő Nyitórendezvény’ előadója, Alicia Keys nemrég csatlakozott az NBC népszerű műsorához, a The Voice-hoz, amely már a 11. évadnál jár az Amerikai Egyesült Államokban. Alicia Keys ebben az évben adja ki 8. albumát, amely – az előadáshoz hasonlóan – a PepsiCo integrált kampányának meghatározó elemét képezi.
(BrandTrend)