Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Különleges tablóversenyt hirdetett végzős osztályok számára a Telenor: a tablókat a hagyományos, statikus fotók helyett animált képekből, gif-ekből állíthatják össze a pályázók egy alkalmazás segítségével. A Google Play és App Store alkalmazásboltokban is elérhető ingyenes applikációban a diákok elkészíthetik animált képeiket, majd ezeket beilleszthetik az előre gyártott sablonok egyikébe, vagy egy általuk választott háttérképre, így igazán személyre szabhatják a megjelenést.

Az alkalmazásból május 29-ig lehet közzétenni a minimum 10 osztálytárs részvételével elkészített tablókat, illetve azokra szavazatokat gyűjteni a Facebookon.

telenor tablo

Igazi különlegesség, hogy a legjobb GIF tablókat a helyi Telenor-üzletek kijelzőin is megjeleníti  a Telenor, hogy  a rokonok, barátok és a helyi közösség is megnézhesse az integető, vagy akár egymásnak labdát dobáló diákokat.

„Az ötlet ereje annak egyszerűségében rejlik. Vegyünk egy tradicionális eszközt, a papíralapú érettségi tablót, és találjuk ki annak digitális változatát.  Az alkalmazással létrehoztuk az ehhez szükséges eszközt, de a kreatív alkotást már az osztályokra bízzuk, hogy ők maguk tegyék még emlékezetesebbé a közös diákéveiket” – mesélt az ötlet születéséről Mondvay Dániel, a Telenor marketingkommunikációs osztályának tartalommarketinggel foglalkozó csoportvezetője.

telenor tablo2

A giftablo.telenor.hu oldalon megnézhetők a már elkészült tablók, valamint bővebb információ is található a pályázatról.
(BrandTrend)