Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A keserűlikőr márka immáron másodszor forgatott Magyarországon reklámfilmet. Az ital forgalmazója, a Roust Hungary Kft. a DDB Budapest-et bízta meg az új film elkészítésével. A film az előző reklámhoz hasonlóan pörgős, éjszakai jelenetekkel mutatja meg, hogy a Jägermeister nem véletlenül a legkedveltebb bulizós ital.

Hazánkban évente több mint 1,5 millió liter fogy ebből az italból, mellyel hazánk az egyik, Jägermeistert a legnagyobb mennyiségben értékesítő ország a világon. Az elmúlt két évben a Jägermeister egy új koncepcióval rázta fel rajongóit, az „Are You In?” vagyis „Benne vagy?” kampányával a barátság, a barátainkkal töltött idő és a közös élmények fontosságát hangsúlyozza.

A DDB Reklámügynökség több hónapos munkájának eredménye az a reklámfilm, amelyet a nézők először március 1-én este láthattak 90 másodperces hosszúságban. Az előző reklámhoz hasonlóan az új film is arra hívja fel a figyelmet, hogy minden alkalom lehet különleges, hiszen a barátaink és a közösen átélt élmények teszik azzá.

Stáblista:

Rendező: Paolo Borgato, Tommaso Berté
Operatőr: Pohárnok Gergely
Executive producer: Sipos Gábor
Producer: Fodor Judit
Art director: Ágh Márton
Zeneszerző: Gulya Róbert
Fényelés: Vándor Ádám
Utómunka: Focus Fox Stúdió
(BrandTrend)