Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Arra ösztönzi az ÖRT a jogászhallgatókat, hogy önszabályozás témakörében készítsenek tudományos diákköri dolgozatot, ezért ebben az évben is különdíjat ajánlott fel a legjobb dolgozat szerzőjének.

Az önszabályozás kérdése nem csupán reklámszakmai, hanem szabályozási, szabályozás-technikai kérdés is – erre szeretné ráirányítani a jövendő jogászok figyelmét az ÖRT, amikor arra bátorítja őket, hogy a szabályozási metódusokról szóló gondolataikba a szakmai önszabályozást, és annak vizsgálatát is építsék bele. Ezért ajánl fel különdíjat a téma legjobb dolgozatát készítő jogász hallgatónak az ÖRT.

“Nem ez az első alkalom, hogy az e témában legjobb Országos Tudományos Diákköri dolgozatot készítő hallgatót jutalmazzuk. A téma továbbra is releváns, mindig új hallgatók jönnek, így tehát fontos, hogy az új generáció is elmélyedjen az önszabályozásban, mint szabályozási kérdésben” – fogalmaz Megyer Örs, az ÖRT elnöke.

“Most zajlik az egyetemeken a témaválasztás, ezért Magyarország vezető jogász professzorait, intézet- és tanszékvezetőit tájékoztattuk az ÖRT felajánlásáról. A honlapunk kiváló kiindulási pontot jelent az érdeklődő hallgatóknak, ahol az EU, APEC és az OECD ez irányú tanulmányai és állásfoglalásai mellett nemzetközi jogászprofesszorok publikációiról is információt adunk. Bízom abban, hogy felajánlásunk ösztönzést ad a hallgatóknak, és kifejezi az oktató iránti megbecsülésünket is, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a témában kiváló dolgozatok szülessenek” – tette hozzá Fazekas Ildikó, az ÖRT főtitkára.
(BrandTrend)