Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

2016-ra a Harley-Davidson az egyéni megjelenés vezérelvre fókuszál a frissített Dark Custom modellek bejelentésével, a teljesítmény és stílus fejlesztések teljes skálájával és egy új versenyt hirdet.

H-D IRON 883

A Harley-Davidson meghirdeti Európa, Közel Kelet és Afrika motorosai számára “Egyszer az életben” versenyét.

H-D Forty-Eight

Egyszerűen csak vidd el egy tesztútra bármely Harley-Davidson® Dark Custom™ motorkerékpárt, például az “újratöltött” 2016 Iron 883™ vagy Forty-Eight® modellt, és máris beneveztél a játékba, hogy megnyerd a te saját Dark Custom™ motorodat, amit Dais Nagao Harley-Davidson designerrel közösen terveztek meg.

H-D Fat Bob

A győztes motoros bármely Dark Custom™ motorkerékpárt választhatja, és együtt dolgozhat Nagao-val, hogy megtervezze álmai motorját Milwaukee-ban, az Egyesült Államokban. A tervezés befejeztével a járművet a helyi Harley-Davidson kereskedő építi meg.

MY16 Lit Book Imagery

Az utolérhetetlen tesztmotorozás élménye itt nem ér véget, hiszen tartalmaz, egy Kaliforniai látogatást is, melynek a költségeit szintén a Harley-Davidson állja. Kaliforniai tartózkodásának alkalmára a nyertes megkapja egy Dark Custom™ motor kizárólagos használatát, egy idegenvezetett túrát az LA Custom Culture megtekintésére, szörf órákat, koncert és motoros rendezvény jegyeket.

Model Year 2016 New Model Photography

A játékban való részvételhez egyszerűen csak foglalj időpontot egy Harley-Davidson’s Dark™ Custom tesztmotorozásra. Időpontfoglaláshoz klikkelj a www.h-d.com/testride-ra, hogy megtaláld a legközelebbi Harley-Davidson® kereskedést.

H-D-Fat-Bob

Ha a nyertes már vásárolt egy Dark Custom™ motorkerékpárt a teszt motorozás és a promóció vége között (2015. szeptember 1 – október 31.) akkor a Harley-Davidson visszatéríti annak árát és Dais Nagao a már megvásárolt járművet tervezi át.
(BrandTrend)