Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 2015-ben is névadó szponzori szerződést kötött a Magyar Kézilabda Szövetséggel a női Bajnokok Ligája Final4 négyes döntőjére. Az MVM EHF Final4 döntőt alig negyven nap múlva, 2015. május 9-10-én, újra Budapesten rendezik meg.

mvm-final4-2015

A tavalyi évhez hasonlóan a második MVM EHF Final4 női kézilabda négyes döntőjének a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Az elődöntőket 2015. május 9-én, szombaton rendezik meg, másnap, május 10-én vasárnap rendezik a bronzmérkőzést kora délután, míg az aranyéremért folyó párharc kora este dől majd el az Arénában. Bár a négyes döntő résztvevő csapatai még nem ismertek, az MVM bízik abban, hogy semmi sem állhat a győri csapat ismételt címvédésének útjába.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

„A tavalyi MVM EHF Final4 rendezvény hatalmas sikert aratott a sportrajongók körében, hiszen a 10 ezer fős Arénában a két nap során telt ház várta a csapatokat. Reméljük, hogy 2014-hez hasonlóan a Győri Audi ETO kézilabdacsapata idén is hazai közönség előtt küzdhet meg a legjobbnak járó elismerésért és hódíthatja el harmadszorra is a BL trófeát. Eddig is „sok energiát adtunk” a magyar kézilabdasport legjobbjainak, most pedig büszkék vagyunk rá, hogy a női kézilabda Bajnokok Ligája második FINAL4 döntőjének is névadó szponzora lehetünk. Hisszük, hogy az esemény budapesti megrendezése tovább emeli Magyarország és a társaságcsoport rangját mind idehaza, mind pedig nemzetközi szinten.” – mondta Nagy Csilla, az MVM Csoport megbízott kommunikációs igazgatója.
(BrandTrend)

Az Európai Kézilabda Szövetség által életre hívott Bajnokok Ligája, amely a világ legrangosabb kézilabda klubverseny sorozata, 1993-94 óta létezik. A férfi szakágban már 2009-2010 óta, míg a hölgyeknél tavaly óta zajlik Final Four rendszerben a győztes kiválasztása, amely során a négy legjobb csapat egy hétvégén két elődöntőt, majd bronzmérkőzést és döntőt játszva küzd a trófeáért. Idén a győztes csapat új trófeát emelhet a magasba, amelyet a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem bevonásával, a rangos intézmény végzett hallgatói készítenek el.

A világ legtöbb nagyvállalatához hasonlóan az MVM is vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is. Az MVM Csoport felelős és jól átgondolt üzleti magatartást tanúsítva, elkötelezett abban, hogy gazdasági súlyának megfelelően szerepet vállaljon a sportszponzorációban, a nemzeti és európai értékek megőrzésében, az össztársadalmi célok megvalósításában. Az MVM 2013 ősze óta a Győri Audi ETO női kézilabdacsapat kiemelt főszponzora, valamint az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapat névadó szponzora, ezzel a sportág egyik legjelentősebb hazai szponzora.