Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A 25 éves, johannesburgi Mike Binder 2020-ban robbant be a MotoGP színterére, majd szinte azonnal, a szezon harmadik fordulójában történelmi győzelmet aratott a csehországi Brünnben. A kezdetekkor a versenykörökön kívül még kevesen ismerték a sportolót, aki képes volt egy döntően európaiak által uralt mezőnyben felkavarni az állóvizet – ráadásul ilyen fiatalon. A most megjelenő filmmel azonban mindenki megismerheti Binder profivá emelkedésének történetét.

Brad Binder

„Az első évadom a MotoGP-ben tele volt hullámvölgyekkel, de nagyon élveztem, és ezt a dokumentumfilmet bemutatni nagyon szuper élmény” – nyilatkozta a motoros, aki már 8 évesen gokart országos bajnok volt, ezután váltott csak két kerékre.

Binder 2009-ben, 14 évesen került be a Red Bull MotoGP Rookies Kupába. A korai siker azonban áldozatokkal járt, családja szétszakadt, hogy édesanyja Európába tudjon költözni vele, míg édesapja otthon maradt testvérével, aki szintén a motorsport szerelmese. Brad 2012-ben került be a Moto3-ba, ahol első sikereit a 2016-os Spanyol Nagydíjon szerezte, később a Red Bull KTM csapatával világbajnok lett. A 2019-es Moto2-es szezonban elért ereményei alapján végre eljutott a MotoGP-ig, ahol felvette új versenyszámát a 33-ast, mely nevének kezdőbetűit tükrözi.

Brad Binder

A Brad Binder: Becoming 33 családi interjúkat és archív felvételeket is tartalmaz, amelyek egészen a dél-afrikai gyermekkorától kezdődően mutatják be Binder sikereit és családja hatalmas támogatását.

A dokumentumfilm kizárólag a Red Bull TV-n érhető el: http://redbull.com/becoming33