Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A Kraftwork reklámügynökség produkciós csapata Motivált vagyok! címmel YouTube videósorozatot készített Hajós Andrással. Az Apenta+ támogatásával megvalósult sorozatban a műsorvezető arra keresi a választ, hogy hogyan lehet megőrizni a motiváltságot a hétköznapokban. A kérdésre 12 különleges ember inspiráló története adhat választ a nézők számára.

A négyrészes minisorozatban olyan nem mindennapi történeteket ismerhetünk meg, mint például Benkő Fruzsináé, aki a SZIA InDaHouse Hungary önkéntes csapatának vezetője, és már a TEDx Liberty Bridge Women színpadán is mesélt arról, hogy hogyan épített fel a nulláról egy hátrányos helyzetű gyermekeket segítő hálózatot. Szilágyi Sándor „Manaman” handpan művész története pedig arra világít rá, hogy sosem késő váltani és belevágni valami egészen másba. Sándor húsz sikeres, reklámszakmában eltöltött év után váltott, méghozzá egy olyan művészeti területre, amely hangokkal dolgozik, és feszültséget old. A koncertjeire kilátogatók igazi hangutazásban vehetnek részt.

Megismerhetünk további érdekes személyiségeket, mint például egy bűvészt, aki 7 évesen találkozott először a csodák világával, majd egy kisebb kihagyást követően a bűvészet a hivatásává is vált. Egyedisége abban ragadható meg, hogy hétköznapi használati tárgyakkal testközelből mutat be trükköket. A beszélgetés során Hajós Andrást is elvarázsolta néhány trükkel. A műsorvezető a sorozatban továbbá olyan kérdéseket is feszegetett, hogy mi motivál arra valakit, hogy komoly mentális és fizikai próbatételeken menjen keresztül. Ennek megválaszolásában egy 3 danos kempo mester volt segítségére, aki amellett, hogy professzionálisan űzi ezt a nagyon összetett és komplex irányzatot, építészként dolgozik a hétköznapokban.

Motivalt_vagyok_Youtube_sorozat

„Szeretem azokat a munkákat, amikor emberekkel beszélgethetek, mélyebbre áshatok és megismerhetem a történetüket. A Motivált vagyok! sorozat is egy ilyen feladat volt.  Érdekes, sokszínű emberekkel ismerkedtem meg, akikkel azt boncolgattuk, hogy mi hajtja őket a mindennapokban. A személyes kedvencem az a rész volt, amikor megmérettethettem magam egy rögtönzött állásinterjún. Azt hiszem, kiválóan megfeleltem” – mondta Hajós András.

A videósorozat részei teljes egészében az Apenta Youtube csatornáján tekinthetők meg.