Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A Pepsi a futball elhivatott támogatójaként az idei évben nem csak a focirajongókat szeretné megszólítani. Ezért a focit ezúttal nem a sport, sokkal inkább a játék és közösségi oldaláról közelíti meg: a foci egy olyan játék, ami összehozza a társaságot egy jó szórakozásra. Ebben a szellemben született meg a Crazy Football ötlete, melyben nemcsak, hogy szabályok, de még kapu sincs! Viszont vannak ismert youtuberek és egy világhírű kapus – Bogdán Ádám – aki a házigazda szerepét töltötte be.

“Tudjátok, hogy mennyire imádok focizni, ez az életem. Labdarúgóként, amit a legjobban szeretek a fociban, az maga a játék! Sokszor van, hogy összejövünk a srácokkal és lemegyünk a pályára rúgni egy párat, mindenféle szabály és kötöttség nélkül, csak azért, hogy együtt legyünk és jól érezzük magunkat” – mondta Bogdán Ádám.

pepsi_gif_1_1

A hazai netes közösség ismert influencerei mit sem sejtve érkeztek meg a forgatás helyszínéül szolgáló ipari területre. Ám, mivel az első feladatuk az volt, hogy lufikat kék festékkel töltsenek meg, majd erősítsék fel egy óriási táblára, rögtön sejtették, hogy a későbbiekben nem mindennapi kihívással kell szembe nézniük. A Pepsi Crazy Football ugyanis valahol a foci és a paintball között található félúton. A helyszínen Bogdán Ádám ismertette a játékszabályokat és mutatott pár trükköt is az újoncoknak. Az első csapatot Dazis, Szalay Richárd és Zozokempf alkotta, míg a másodikat Gery, Klaudia és B. Nagy Réka.

pepsi_gif_2_1

A hagyományos médiumok mellett egy, az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kiérdemlő csoportot is bevontak: az influencereket.

pepsi_gif_3_1

A forgatáson mindenki jól érezte magát, kívülről móka és kacagás volt az első percétől az utolsóig. A forgatáson egy speciálisan képzett személyzetet igénylő kránt is használtak, mely precíz irányítással hollywoodi filmekbe illő, bonyolult mozgásokra képes, melyek lélegzetelállító snitteket eredményeznek. A lassított felvételekhez pedig 1000 fps-sel rögzítették a meccseket – azaz olyan kamerát használtak, mely másodpercenként ezer képkocka rögzítésére alkalmas annak érdekében, hogy a valós sebesség töredékén futó filmek is tökéletesek legyenek.

Az egész napos forgatás szerencsére meghozta gyümölcsét, hisz olyan anyagok jöttek létre, melyek méltóképp képviselik a márkát egy olyan foci témájú kampányban, melyben Lionel Messi vagy épp Dua Lipa is részt vett.
(BrandTrend)