Kategória: Hír és Personal Brand.

Admin kategória: Hír.

Az egykori Pannónia Filmstúdió újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek.

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kíváló zenész kíséretében. Kiss Gábor – zongora,  Gátos Bálint – basszusgitár, Kovács Tamás -percussion, Schneider Zoltán – gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai.

Történetekkel megfűszerezett zenei kalandra invitálunk téged, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk!

Beszélgetés Adriennel:

Miért döntöttél a Pannonia Stúdió mellett?

Mindig keresem az új helyszíneket, olyanokat, ahol már a hely atmoszférája is megérinti az embert. Mégpedig, ha ide belép valaki, a falak azonnal mesélni kezdenek. Szerintem sokunk nevében beszélek, ha azt mondom,  nagy öröm ez a kultúr- és filmszakma számára, hogy a Pannónia Stúdió újra életre kelt. Nagy élmény számomra a híres 1. Stúdióban énekelni és megosztani a dalaimat egy maréknyi hallgatóval, miközben koncertfelvételt készítünk.

Milyen érzés egy stúdióban – ahol általában nincs közönség – több mint száz ember előtt énenkelni?

Én választottam és én szeretem a kihívásokat! Együtt lenni egy olyan helyszínen a rajongóimmal, ahol ténylegesen születik a zene fantasztikus érzés és bízom abban, hogy ez a közönség számára is izgalmas. Őszintén! Az emberek hány százaléka jut el az életében egy hangstúdióba? Mi ezt a titkokkal teli világot is megmutatjuk a stúdiókoncerteken.

A jegy ára tartalmazza a koncert élő felvételét. Sok próbára van szükség, hogy minden hibátlanul menjen?

Igenis meg nemis. Az első koncertünk a “Zongorára hangolva” projektünk volt, ahol én és a férjem Gábor lettünk próbára téve. 🙂 Mi ketten nagyon egymásra vagyunk hangolva, ismerjük egymás apró rezgéseit is, tehát, annak ellenére, hogy maga a stúdió egy trükkös helyszín koncert szervezésre, megoldottuk és nem sokat kellett gyakorolni.

Az Unplugged koncerten 4 zenésszel építjük fel a programot. Természetesen próbára szükség lesz, de évek óta játszunk együtt, tehát megvan a kellő bizalom és szakmai tudás, hogy egy remek koncertprogramot állítsunk össze.

Miért pont az Unplugged koncertet választottad következőnek?

A kicsiből indulunk a nagyobb projektek felé. Mindegyik koncert másról szól, és szerintem más – más időszakhoz illik. Az akusztikus koncert igazán illik a laza, hangulatos tavaszi időhőz. Dinamikus, de mégis intim.

Hol találkozhat veled a közönség nyáron?

Sok helyen fordulok meg ebben az évben is. A legegyszerűbb a Facebook oldalamat figyelni. 🙂
(BrandTrend)