Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Sidi Magyarország legnépszerűbb rock zenekarában, a Tankcsapdában játszik, ráadásul egy barátságos, vidám, közvetlen, az ő szavaival élve „hamisítatlan alföldi gyerek”. Ez az alföldi gyerek pedig már egészen fiatalon, kissrác korában szerelembe esett, először a zenébe, majd később a motorozás ejtette rabul.

H-D_SIDIHD_04

Ha zene, akkor pedig egyből a keményebb, rock-metál vonal fogta meg, az Iron Maiden és a Pokolgép Totális Metál album dalai szóltak max hangerővel a kazettás magnóból. Zenerajongóból zenész, majd igazi rocksztárrá vált. Egy olyan emberré, akit a hét minden napján körbevesznek a rajongók, aki zenésztársait a családjának tekinti, aki a koncert előtti másodpercekben, az intro alatt kinéz a felspannolt tömegre és egy pillanatra elmereng és boldogan gondol vissza a kezdetekre és az eddig megtett útra.

H-D_SIDI_03

És ha már út, akkor Sidi másik szenvedélye a motorozás, és ahogy mondja, „legtöbbször nem az a lényeg, hogy hová megyünk, hanem csak felpattanunk a motorra és nekiindulunk a világnak, mert nem a cél, hanem maga az út a lényeg, ahogy ott ülsz a nyeregben és pillanatok alatt kitisztul a fejed és a gondolataid a helyükre kerülnek. A motorozás által pedig igaz barátságokra lelsz, gazdagabbá válsz tőle.”

Ha motor, akkor pedig a nagy álom egy Harley-Davidson volt, „16 évesen a 251-es MZ nyergében úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley” – emlékszik mosolyogva vissza

H-D_SIDIHD_06

Aztán úgy egy éve végre már saját Harley-jára pattanhatott fel. 8 000 kilométerrel és számtalan szép élménnyel a háta mögött az igazi nagy útitervek is megszülettek már Sidi fejében: Las Vegas, Grand Kanyon, 66-os út, és a gyönyörű Ausztriába is visszavágyik. Szereti a klasszikus stílusú Heritage Softail gépét, de ha mégis lecserélné, akkor vagy egy Breakout vagy egy Fat Boy modellt választana, „az új gyengém a matt fekete fényezés”.

Sidinek nemcsak a motorok, de a H-D motoros és divatruházata is bejön, mint mondja, egy életérzést sugall, ugyanazt az öntörvényű üzenetet közvetíti, mint a rock zene, a szabadságot. Az öltözködés egyben önkifejezés is, így örömmel képviseli a legendás márkát a nagyközönség felé.

H-D_SIDIHD_10

Zárásként a fiataloknak pedig csak annyit üzent, hogy „a koncertek mellett, ha tehetik, üljenek motorra és tapasztalják meg ők is ezt a szabadság-élményt!”
(BrandTrend)