Kategória: Hír és Personal Brand.

Admin kategória: Hír.

Robbie Williams ma Londonban bejelentette régóta várt európai stadion turnéját. Jövő nyáron 18 országban összesen 29 showt ad, az első koncert 2017. június 2-án a manchesteri Etihad Stadionban kerül megrendezésre, Budapesten augusztus 23-án lép fel a Groupama Arénában.

rw_2017_hun_revised_artwork_nov2

A turnén nem kisebb név fogja bemelegíteni a közönséget, mint a legendás angol pop banda, az Erasure. A teljes turnéra jegyek november 11-én 11 órától kaphatók.

Magyarországon a koncert rádiós támogatója a 103.9 Sláger Fm, ahol természetesen lehet majd jegyeket nyerni.

“Büszke vagyok rá, hogy hallgatóinknak én jelenthettem be a koncert hírét, én is nagyon vártam már, hogy Robbie turnéra induljon, mindenképp ott leszek a Groupama Arénában” – mondta mosolyogva Somogyi Zoltán, a 103.9 Sláger Fm műsorvezetője.

rw-press-shot-2017_kisebb

Robbie ma este egy különleges bulit tart a The Troxy-ban, Londonban, ahol átveszi az óriási presztizsű BRITs Icon díjat. Ez a legmagasabb elismerés, amit a BRIT Awards szervezete átad, eddig csupán Elton John és David Bowie kapta meg. Kizárólag olyan művészeknek ítélik oda, akik mind szerzőként, mind előadóként komoly befolyással voltak az angol kultúrára, és a legnagyobb eredményeket érték el zenéjükkel.
(BrandTrend)