Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Ringbíróként a legmagasabb szinten is bemutatkozik Kovács „Koko” István nagyobbik fia, Kovács Bence.

A legendás olimpiai bajnok, és profi világbajnok ökölvívó fia a Felix Promotion november 12-i, székesfehérvári élő televíziós bokszgáláján a legmagasabb szinten is bemutatkozik ringbíróként, hiszen a WBO (Bokszvilágszervezet) őt delegálta a Kovács Zoltán – Cosmas Cheka Európa-bajnoki címmérkőzés levezénylésére. Kovács Bence tavaly szinte üstökösként tűnt fel a „csokornyakkendősök” között, tehetségére már a WBO vezérkara is felfigyelt, ám eddig „csak” pontozóbíróként számított rá az egyik legjelentősebb profi boksz világszövetség.

kovacsbence_felixpromotion

A mostani megbízás egyben azt is jelenti, hogy – közel tíz éves kihagyást után – ismét van magyar ringbíró annál a szervezetnél, ahol korábban Kovács „Koko” István, Erdei „Madár” Zsolt és Balzsay Károly is világbajnoki övet szerzett.

Székesfehérváron kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Laki Róbert, Berki Ferenc, Kispál Zoltán, Kis Máté, Egedi Renátó és Szilvai László is, míg a váltósúlyú Magyar-bajnoki trónért Törtei-Mizsei párharc lesz. A nemzetközi bokszgálát a közszolgálati M4 Sport, november 12-én élőben sugározza, 21.30-as kezdéssel.
(BrandTrend)