Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Az Eurosport a mai napon jelentette be, hogy még szorosabban együttműködik Lindsey Vonn-nal, minden idők legsikeresebb alpesi sízőnőjével. A partnerség egyik gyümölcse egy új sorozat, amely exkluzív betekintést nyújt téli sport ikonjának életébe a sípályán és azon kívül is.

A Chasing History 2017 februárjában debütál. A program Lindsey Vonn felkészülésének kulisszatitkait mutatja meg, ahogyan álma valóra váltására, egy új világkupa győzelmi rekord felállítására készül: A sorozat 2018-as pjongcsangi játékok tökéletes beharangozója lesz.

U.S. Women's Ski Team Press Conference

Már kevesebb, mint 500 nap van csak hátra a 2018-as téli olimpia kezdetéig.  A Chasing History stratégiailag is igen fontos az Eurosportnak azon törekvésében, hogy emberi történeteket  mutasson be  a sportolók mögött, ahogyan az olimpiai aranyért küzdenek.

A sorozat az Eurosport összes csatornáján és platformján elérhető lesz – beleértve az Eurosport Playert, az Eurosport előfizethető szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy a rajongók élőben és on-demand is élvezhessék az exkluzív műsorokat. Emellett további egyedülálló tartalmak is elérhetőek lesznek egy külön applikációban, amelyet a sorozathoz kapcsolódóan indít a csatorna.

„Nagyon izgatott vagyok annak a lehetőségétől, hogy saját történetemet megoszthatom az Eurosporttal a ’Chasing History’ sorozaton keresztül. Az elkövetkező 18 hónap karrierem egyik legizgalmasabb időszaka lesz, és ehhez nem tudok jobb partnert elképzelni az Eurosportnál, amely ezzel a vállalkozással vitathatatlanul a téli sportok otthona lesz. Az Eurosport a sportkarrieremet eddig is követte, de most itt az ideje, hogy az életem egyéb területeiről is képet adjon” – mondta Lindsey Vonn.

Audi FIS Alpine Ski World Cup - Women's Super Giant Slalom

„A ’Chasing History’ egy izgalmas útra invitálja a rajongókat, melynek során remélhetőleg nagyszerű pillanatokat élek majd át, emellett tanúi lehetnek mindennapjaim kihívásainak is. Azt gondolom, valódi szórakozásnak ígérkezik a sorozat” – tette hozzá.

„Az Eurosport nagyon izgatott, hogy Lindsey-vel, egy ilyen egyedülálló és globális világsztárral dolgozhat együtt. Lindsey karrierje során bebizonyította, hogy ő nem pusztán egy sportoló, aki hatalmas ikonná nőtte ki magát, hanem világszerte milliók példaképe. A rajongók az Eurosport összes platformján betekintést nyerhetnek a világklasszis sízőnő felkészülésébe, a nehéz és felemelő pillanatokba és minden kihívásba, amellyel találkozik, miközben sporttörténelmet ír” – mondta el Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

2015 júniusában a Discovery Communications és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság megegyeztek a 2018-2024 között zajló olimpiai játékok kapcsán, melynek eredményeként az Eurosport közvetíti Európa 50 országában az elkövetkező négy olimpiát (2018. Pjeongcsang, 2020 Tokyo, 2022 Peking és a 2024-es nyári játékok).
(BrandTrend)