Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A Szentkirályi Fair Play Díjat 2015-ben osztották ki először a Nemzeti Vágta döntőjében, majd a Budapesten megrendezett Lovas Világkupán is odaítélték. A díjat a mezőny azon résztvevője nyerheti el, aki a verseny szellemiségét és szabályait a leginkább tiszteletben tartja és sportszerű magatartásával példát mutat versenytársai és a közönség számára.

csiki_aerpaed_szentkiraely_nemzeti_vaegta

A Nemzeti Vágta budapesti döntőjén Hajdú László, Kecskemét lovasa nyerte el az elismerést, aki feladta a döntőben való indulás lehetőségét, annak érdekében, hogy sérült lovát kímélje. A díj odaítélésekor egyhangúan mellette voksolt a Szentkirályi Fair Play Díjat odaítélő bizottság, amelynek tagjai Lázár Vilmos, a Nemzeti Vágta elnöke, Lázár Zoltán és Mondok József társelnökök, Babochay György, a Nemzeti Vágta versenybíróságának elnöke és Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvizet tulajdonló Central Europe Mineral Water Holding elnöke voltak.

A döntőben Szentkirály színeiben Csiki Árpád a Lord Black nevű lóval versenyezve a harmadik helyen végzett. A település szereplésével idén is folytatódott az, a Vágta mezőnyében egyedülállónak számító hagyomány, hogy Szentkirályt egy helyi zsoké képviseli, helyi tulajdonos lovával, helyi vállalat támogatásával rajthoz állva.

szentkiraelyi_fair_play_diej_balogh_levente_hajdue_laeszloe

„A magyar sport támogatása a kezdetek óta fontos a Szentkirályi számára, a  Szentkirályi Fair Play Díj megalapításával pedig az etikus, tisztességes versenyre szeretnénk motiválni a versenyzőket, amiben vállalatként magunk is igyekszünk példát mutatni. Nagy öröm számunkra, hogy már másodszor adhatjuk át ezt az elismerést a Nemzeti Vágtán, ráadásul úgy, hogy Szentkirály is a mezőnyt erősíti” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvizet tulajdonló Central Europe Mineral Water Holding elnöke, a díj megalapítója.
(BrandTrend)