Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja az elmúlt hétvégén megnyert magyar bajnoki címének megünneplése, valamint néhány médiaszereplés után a mostani hétvégén Ausztria felé veszi az irányt, az aktuális akadémiai találkozóra és programra ugyanis a Red Bull Ringen kerül sor. A következő hétvége pedig már a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi hétvégéjével telik számára, mivel az esemény ideje alatt ő is végig a Hungaroringen tartózkodik majd, ahol a szurkolók személyesen is találkozhatnak vele.

vivien_keszthelyi_audi_sport_brno_17

A 15 éves pilóta Közép-európai Zóna Kupa túraautós sorozat Brnóban rendezett versenyein kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mindkét sprintfutamot megnyerte, ezeken megfutotta a leggyorsabb köröket is, így három versennyel a bajnokság zárása előtt megszerezte a -2000 köbcentis kategória országos bajnoki címét. Ez azért is nagyon szép eredmény, mert Keszthelyi Vivien a korához képest a lehető legmagasabb kategóriában nyerte meg a magyar bajnokságot, ráadásul a brnói endurance futamon kategóriájában első, abszolútban pedig második lett.

vivien_keszthelyi_audi_sport_brno_33

A hétvégén máris utazik Spielbergbe, a Forma-1-ből is ismert Red Bull Ringre, ahol korábban már többször is versenyzett, ezúttal viszont a soron következő Audi Sport versenyzőakadémiai feladatait és programját fogja teljesíteni két társával együtt. A programban túlnyomórészt tesztelés, műszaki felkészítés, és a versenyautók telemetriai adatainak elemzése szerepel.
(BrandTrend)