Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A Felix Promotion egyik legnagyobb reménységének, Baranyi Richárdnak félnehézsúlyban nincs ellenfele Magyarországon, szombaton, Várpalotán meghódíthatja Európát is.

A 26 éves kecskeméti sportoló a Felix Promotion bokszgáláján az egyik legjelentősebb profi világszövetség, a WBO (Bokszvilágszervezet) Európa-bajnoki címéért lép szorítóba a festői Thury-vár udvarán, a grúz Giorgi Beroshvili (27 győzelem, 11 vereség, 2 döntetlen) ellen.

felix_promotion_baranyi_richard

„Bár tegnapig a német/török Yusuf Kanguel ellen készültem, az ellene tervezett meccs most elmarad, mivel orvosi problémái adódtak. Az új ellenfelem Giorgi Beroshvili lesz, aki hozzám hasonlóan sikerre éhes, mi sem bizonyítja jobban, minthogy utolsó győzelmét (kiütéssel), az ellene a Kovács Tamás ellen szerezte, – előzőleg a WBO Europe félnehézsúlyú bajnoka is volt- aki 28 mérkőzéséből csak egyet vesztett, világbajnoki meccsen” – kezdte Baranyi. „A felkészülés során elsősorban azt tartottuk szem előtt, hogy ha kell, akkor tudjak tíz menetet bokszolni. Ezt építettük fel. Van bennem drukk, de tudom, hogy ez csak a gong pillanatáig fog tartani, onnantól az adrenalin hatása fog dolgozni. Nagyon szeretném ezt a címet is, és ezért minden meg is fogok tenni!”

Az év magyarországi bokszeseményen két WBO (Boksz Világszervezet) címmérkőzés kerül megrendezésre, Baranyi mellett Szellő Imre (13 győzelem, 0 vereség) kapott lehetőséget Rácz Félixtől; a ceglédi klasszis a cirkálósúlyú interkontinentális övért fog küzdeni. A harmadik díjmérkőzésen Darmos József és Tóth Tamás csatázik a magyar bajnoki trónért. A rendezvényen Berki Ferenc és Kispál Zoltán, valamint Kis Máté és Egedi Renátó igazi presztízsküzdelemben méri össze erejét, de kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Pintye Szabolcs és Szilvai László is.

A Felix Promotion szombati gáláját a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport 22:30-tól élőben közvetíti.
(BrandTrend)