Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Egyéniben és csapatban is dobogós helyezést remél a Wizz Air Félmaratonon Józsa Gábor, aki alig három héttel a riói olimpia után áll rajthoz a Városligetben. A MAC atlétája tavaly kiváló futással megnyerte az országos bajnokságot, és a versenyen két kenyai születésű atléta mögött a harmadikként ért célba.

jozsa_0908_nagy

“Az elmúlt három hétben az utazást leszámítva minden nap edzettem, és azt a közel egy napos repülőutat sem igazán nevezném pihenésnek. Őszintén megvallva, csak nehezen szántam rá magam az edzésekre, annak ellenére, hogy jócskán csökkentettem a kilométerek számát.
Sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyok a topon jelenleg” 
– ismerte el Gábor. Mint mondta, külön motiválja, hogy az egyéni sikerek mellett ezúttal a csapat eredményes szereplésért is tehet. Reményei szerint képesek lesznek javítani az elmúlt évek 4. és 5. helyezései után, és a Magyar Atlétika Club egy éremmel gazdagodhat a verseny napján.

Annak ellenére, hogy pályafutása során eddig a maratonon volt eredményesebb, Józsa Gábor elmondása szerint a félmaratoni távot szereti legjobban, ezért, ha összeszorított foggal is, de a legjobbat szeretné kihozni magából most vasárnap is. Mint mondta, ahogy a csapattól, úgy magától is dobogós helyezést remél.
(BrandTrend)